≫ 

Miloš napadnut u Jagodini, jer je oko 21 sat bio u restoranu: "Psovao me i gađao me flašom"

- Sve mere smo ispoštovali - tvrdi Miloš Stojković

  • 28
Miloš Stojković jagodina

Foto: Privatna arhiva

Teolog Miloš Stojković napadnut je u ponedeljak uveče ispred jednog restorana u Jagodini. Kako je Stojković rekao za Telegraf.rs, brutalno je napadnut i izvređan jer je pred kraj radnog vremena bio u restoranu.

- Bilo je oko 21 čas, nije još bilo 21 i pripremali smo se da izađemo iz restorana. Bilo nas je četvorica i vlasnik restorana je bio sa nama. Sedeli smo u jaknama, spremali se da izađemo. I taj čovek je došao ispred restorana i počeo da snima.

Vlasnik restorana i ja smo izašli i pitali ga zašto to radi. On je tada počeo da me psuje, psovao mi je šiptarsku majku i poreklo - kaže Stojković, inače predsednik Saveza raseljenih sa Kosova i Metohije.

Prema njegovim rečima, muškarac koga, kaže, vidi prvi put u životu, ga je potom gađao staklenom flašicom.

- Izmakao sam se, pogodio me u grudi, imam ogrebotine, na prstu, grudima, pored oka. Pozvao sam Hitnu pomoć i policiju, napravljen je uviđaj i konstatovane povrede - objašnjava Miloš Stojković.

Na pitanje zašto je muškarac počeo da ih snima, Stojković kaže da je rekao da ih snima jer hoće da vidi da li će na vreme da napuste lokal.

Sve mere smo ispoštovali

 

- Sve mere smo ispoštovali, spremali smo se da odemo, svetla su bila ugašena, kasa zaključana, svo osoblje je otišlo, objekat nije radio. Čak i da smo prekršili neke mere, a nismo, njegovo je bilo da ode u policiju i prijavi kršenje mera. Ali, s kojim pravom on snima? - pita se Stojković.

Prema njegovim rečima, očekuje od državnih organa da reaguju.

Nove mere stupile danas na snagu

 

Prema sada već starim merama u borbi protiv korona virusa, ugostiteljski objekti mogli su da rade do 21 sat, a od danas do 18 časova. Ove mere trajaće do 3. decembra. Na snazi je zabrana okupljanja više od pet osoba, nošenje maske i na otvorenom gde je nemoguće održati distancu, prehrambene prodavnice i dalje rade do 21 sat, rad od kuće gde god je to moguće...

Video: Gađali ga kamenjem i staklenim flašama uz povike UČK: Grupa Albanaca napala Srbina kod Gračanice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.R.

    24. novembar 2020 | 23:31

    Laz, covek je usao posle 10, postoji snimak, cela Jagodina i snimci znaju da je laz, bili ste mrtvi pijani svi. Vi ste njega napali da mu otmete telefon. Sram vas bilo!!!

  • Marko Kraljevic

    24. novembar 2020 | 23:19

    Kako bre lazes,sram te bilo svi su u lajvu videli koliko je sati...poltronu i ulizice..Jagodinu ti nije ostavio deda da mozete da radi te sta hocete...I taj vlasnik napravio kafanu gde je predvidjeno za vatrogasni kamion prolazi u slucaju pozara(tako su nas u skoli ucili)...Svi znaju ko dolazi kod njega i da moze ovom narodu da pisaju na glavu...Bravo Riko ti jedini u gradu pricas istinu,svi znaju a nesmeju...Narod i Bog je uz tebe

  • 🇷🇸

    25. novembar 2020 | 00:01

    Tu lažnu patetiku možeš nekom senilnom čoveku da prodajes. U LIVE-u se videlo ko je koga napao i u koliko ste sati izašli. Sram da te bude i tebe i gazdu restorana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA