≫ 

Preminuo dečak (4) koji je povređen prilikom izlaska iz autobusa u Zemunu

Kako je potvrđeno iz te ustanove, dečak je nažalost preminuo, uprkos svom trudu lekara da ga spasu

  • 83
Dečak Preminuo, hitna pomoć Foto: Profimedia, Telegraf

Maloletno dete je, nažalost, preminulo posle nesreće koja se danas dogodila u Zemunu. Dete je na Dečiju kliniku u Tiršovoj dovezeno u teškom stanju, sa teškim povredama tela i glave. Nakon pokušane reanimacije i svih napora lekara i medicinske ekipe Dečje klinike da sačuvaju život, dete je podleglo povredama, potvrđeno je Telegrafu.

Do incidenta je došlo kada je dete izlazilo iz autobusa, a vozač, ne videvši da nisu svi izašli, zatvorio vrata. Vrata su detetu zakačila nogu, ono je palo, udarilo glavom o tlo i ostalo bez svesti.

Vozač je potom zaustavljen u Ulici Triše Kaclerovića na Voždovcu, nekih 11 kilometara dalje.

Dete je hitno prebačeno u Dečiju bolnicu u Tiršovoj.

Kako se nezvanično saznaje, nesreća se dogodila u Prvomajskoj ulici oko 18.30 na liniji 18, potvrđeno je Telegrafu iz GSP "Beograd". Kako su naveli, policija je zaustavila autobus u Triše Kaclerovića na Voždovcu.

GSP: Vozač u šoku, saučešće porodici

GSP Beograd je pokrenuo istragu ovog slučaja. Кako se navodi u saopštenju ovog javnog preduzeća, nesreća se dogodila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu, i to na zadnjim vratima autobusa.

- Vozač o ovom nesrećnom slučaju nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila, nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila. Vozač je u šoku zbog saznanja šta se dogodilo - navodi se u saopštenju Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd koje je izrazilo saučešće porodici stradalog dečaka.

GSP je, kako se dodaje u saopštenju, počeo istragu povodom tragičnog događaja, a vozač je suspendovan.

- Spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su učestvovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost - poručuje se u saopštenju.

Video: Policajci kolima pokosili ženu na pešačkom prelazu pa pobegli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    24. novembar 2020 | 21:05

    Sta vam je ljudi, svi ste sudije, verujem da nije to svesno a ni namerno uradio, pa nije psihopata da ubije nekog hladnokrvno autobusom i ode a narocito dete, njemu ovo ostaje stres za ceo zivot, da me ne shvati neko pogresno ne branim ni jednu stranu, tragedija je sta se desilo ali razumite i tog vozaca, stavite se u njegovu kozu,ne daj Boze svakome od vas je ovo moglo da se desi a da ne upravljate autobusom neko automobilom.... Tuga za detetom, trebaju ovo i roditelji i vozac da prezive i ostanu normalni

  • ime

    24. novembar 2020 | 22:22

    Kako je izlazio sam? Razumem da ga vozac nije video, ali kako roditelje nije video? To je malo dete drzi se za ruku

  • Vladimir

    24. novembar 2020 | 20:57

    Ljudi moji, vozači u GSP se ponašaju kao da prevoze krompir u busu a ne LJUDE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA