≫ 

Pali dileri u Beogradu tokom primopredaje 67 kg droge: Slike ukazuju na to da su spremali još nešto

- Zaplenjen je i jedan pištolj sa prigušivačem, velika količina municije. Pištolj je imao izbrušene brojeve i imali su i silikonske maske. Sve ovo govori da ovi narko-dileri nisu samo trgovali drogom već da su se pripremali i za neko teže krivično delo, a istraga će utvrditi koje - izjavio je Vulin

  • 9

Pripadnici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova sinoć su u Beogradu, prilikom primopredaje, uhapsili Ž. M. (28) i S. Z. (43) koji su pokušali da izvrše primopredaju 32 kilograma opojne droge amfetamin i 35 kilograma opojne droge marihuana.

- Tom prilikom zaplenjena je droga, ali je zaplenjen i jedan pištolj sa prigušivačem, velika količina municije. Pištolj je imao izbrušene brojeve i imali su i silikonske maske. Sve ovo govori da ovi narko-dileri nisu samo trgovali drogom već da su se pripremali i za neko teže krivično delo, a istraga će utvrditi koje - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ova akcija je usledila nakon višemesečnog rada.

- Za narko-dilere na našim ulicama jednostavno nema mesta, a pripadnici Uprave kriminalističke policije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nikada ne gube iz vida da je jedno od najtežih dela, jedan od najtežih udara na naš svakodnevni način života prodaja droge. Za dilere nema mesta - poručio je ministar Vulin.

Uhapšeni se terete za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati posle čega će biti predati Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    25. novembar 2020 | 12:02

    Нови министар и одмах резултати 🤔

  • Johan

    25. novembar 2020 | 12:28

    Kolko puta su dosad to uradili i nije ih niko ocinko do juce

  • Branko

    25. novembar 2020 | 12:32

    A ovaj sto cepa belo lopatom ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA