≫ 

Obrt u slučaju nesreće kod Brodareva u kojoj je poginuo mladić: Auto ipak nije vozio on

Na osnovu izjava lica koja su bila u vozilu, pretpostavljalo se da je automobilom upravljao poginuli Enes P., međutim ova verzija priče svedoka nesreće bila je sumnjiva prijepoljskoj policji

  • 2
Nesreća, Brodarevo

Foto: RINA

Nakon predistražnih radnji koje su sproveli policijski službenici Poilicijske uprave Prijepolje, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom iz Užica, A.A. iz Brodareva određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, piše RINA.

Osnovano se sumnja da je A.A. upravljao vozilom “mercedes” i učestovovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je u petak tokom večernjih časova poginuo Enes P. (35) iz Brodareva, dok su još dva lica zadobila lake telesne povrede.

Nesreća se dogodila prošlog petka oko 22 sata, u mestu Petrovac, kada je “mercedes” kojim je kako se sumnja upravljao A. A., u kome su pored njega bila još tri lica udario u potporni zid, potom sleteo sa magistrale i nakon 50 metara zastavio se na samoj obali Lima.

Na osnovu izjava lica koja su bila u vozilu pretpostavljalo se da je automobilom upravljao poginuli Enes P., međutim ova verzija priče svedoka nesreće, bila je sumnjiva prijepoljskoj policji, te je u saradnji sa Višim tužilaštvom iz Užica sprovela opsežnu istragu i ustanovila da je vozilom najverovatnije upravljao A.A.

Video: Prevrnuo se kamion sa cisternom na Pančevačkom putu, vozač krvavog lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draško

    27. novembar 2020 | 09:31

    Sad fino i vozaca i one koji su lagali na po 20 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA