≫ 

Bivšem predsedniku opštine Grocka, Dragoljubu Simonoviću, ponovo odloženo suđenje iz istog razloga

Vladimir Mihailović i dalje u samoizolaciji zbog korona virusa

  • 1
suđenje Dragoljubu Simonoviću Foto: Tanjug/Tanja Valič

Suđenje bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i drugim optuženima za paljenje imovine nekadašnjeg policajca, a sada novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića 12. decembra 2018. godine, odloženo je danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu za 7. decembar.

Do odlaganja je došlo jer je optuženi Vladimir Mihailović i dalje u samoizolaciji zbog korona virusa, a suđenje je zbog istog razloga bilo odloženo i 10. novembra, prenosi Tanjug.

Simonović se tereti da je druge optužene podstrekavao da u znak opomene zapale imovinu Jovanovića 12. decembra 2018. godine

Optuženi su i Igor Novaković i Vladimir Mihailović, koji se terete za krivično delo "teško delo protiv opšte sigurnosti", a Simonović se tereti da ih je na to podrstrekao.

Aleksandar Marinković tereti se kao direktni izvršilac krivičnog dela, ali je od zimus u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica, a postupak je razdvojen.

Video: Vučić: Jutros su uhapšeni bivši predsednici opština iz SNS-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Djukic

    27. novembar 2020 | 13:17

    Dzaba Hapsite kad ni jedan nije osudjen niti je u zatvoru... zalost i tuga vlada Srbijom ... nije dosta ove muke nego i hohstapleri izbegavaju vesto uz pomoc adovkata i sistema korupcije u sudstvu pravdu.. da li znate da se sve ovo u EU pise i posle se pitamo sto su izvestaji negativni a mi kao radimo na priblizavanju... pa nije korupcija ja izvadio novac i nekog podmitio .. korupcija je i izbegavanje zakonskih obaveza pojedinaca.... SRAMOTA ViSE STA RADITE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA