Snimak incidenta u Jagodini nakon 21 h: Evo šta kažu vlasnik lokala i muškarac koji je snimao

- Ja sam vlasnik restorana imam prava da sedim sa nekim neko vreme posle zatvaranja, zar ne? Restoran je bio zatvoren - kaže Zoran Vasić

  • 2
Jagodina, restoran, tuča Printskrin:Facebook/Infocentrala Portal

Snimak incidenta koji se pre nekoliko dana dogodio ispred restorana "Lav" i hotela "Lion" u Jagodini, pojavio se na društvenim mrežama. Na snimku sa sigurnosnih kamera vidi se kako navodno  Saša Ž. udara Zorana Vasića Papirka, privrednika iz Jagodine, navodi Infocentrala.

Kako je ispričao Vasić, konobarica je otišla do hotela i ostavila otvorena vrata, pa je Saša Ž. ušao i snimao njega i ljude koji su sedeli s njim za stolom.

- Ja sam vlasnik restorana imam prava da sedim sa nekim neko vreme posle zatvaranja, zar ne? Restoran je bio zatvoren. Kada je ušao i počeo da provocira ja sam ga zamolio da izađe i mirnim tonom rekao da sve ovo nema smisla. On je izašao i onda je obletao oko restorana, ja sam izašao i hteo da utičem na to da prestane da snima. Video sam da od toga nema ništa, krenuo sam ja hotelu i on je bio tu. Sreća je moja majka legla da spava inače bi šok doživela da je videla kako me je udarao, ona je stara žena. Nisu mi ni deca bila u kući inače bi ispao haos. Udario me je nekoliko puta jako - kaže Vasić za Infocentralu.

Saša Ž. je na Fejsbuku napisao da se radilo o samoodbrani tj "nužnoj odbrani" i da je snimak koji se širi društvenim mrežama skraćen pa se ne vidi šta je prethodilo udarcima.

- Kakvoj samoodbrani? Od čega se on branio? Jesam li ja došao ispred njegove kuće da ga bijem ili je on došao ispred moje? Šta te ja diram u životu? Od čega se on branio? Ja imam 58 godina, više od 30 se bavim privatnim poslom, imam svoje ime i prezime u ovom gradu. Meni ovakav publicitet nije potreban, ovo je necivilizovano i jako ružno. Ja se nikome u životu nisam zamerio, ljude poštujem, sa ljudima sarađujem, nikada se nisam potukao, ne psujem i vređam ljude po ulici - kaže Vasić i najavljuje tužbu protiv Saše Ž.

Saša Ž. ušao je u restoran i pitao zašto objekat radi posle 21 sat. Posle ovoga došlo je do rasprave između njega i vlasnika restorana, pa je verbalni sukob prerastao u fizički sukob. Podnete su krivične prijave, najavljuju se i tužbe.

Saša Ž: Izbačen sam i pretučen

- Zamolio bih policiju i novinare da objave snimke sa sigurnosnih kamera, videćete šta se zapravo desilo. Spreman sam odmah da idem u zatvor, ukoliko se vidi bilo kakva staklena flaša kod mene. Nikad u životu nisam imao staklenu flašu, niti sam ikad kupio kiselu vodu u staklenoj ambalaži, a kamoli da sam je nosio te večeri. Ušao sam unutra da snimim šta se dešava, video sam kako se krše mere, izbačen sam i pretučen i to je sve što se dogodilo - zaključio je Saša Ž.

Podsetimo, i Miloš Stojković, teolog, koji je to veče bio u restoranu, ispričao je za Telegraf svoju verziju događaja. Prema njegovim rečima, sve mere su bile ispoštovane, spremali su se da odu, svetla su bila ugašena, kasa zaključana, svo osoblje je otišlo, objekat nije radio. Kako tvrdi Stojković, Saša Ž. ga je pogodio staklenom flašicom, od koje je zadobio posekotine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    27. novembar 2020 | 22:36

    Svasta se desava po Jagodini ali o tome se cuti godinama!!!

  • exJgodinac

    3. decembar 2020 | 17:03

    "Ja sam vlasnik restorana imam prava da sedim sa nekim neko vreme posle zatvaranja, zar ne? Restoran je bio zatvoren - kaže Zoran Vasić - Kako je onda Saša Ž. ušao u restoran? Razvalio vrata?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA