Madam Stela vodila seks-biznis u Šapcu: Četiri devojke zatečene dok su pružale seksualne usluge

Uhapšenima se stavlja na teret krivično delo trgovine ljudima

  • 38
Restoran, prenociste, hapsenje, prostitucija

Lokal u kom su uhapšeni osumnjičeni za prostituciju Foto: Telegraf.rs

Zbog sumnje da su primoravali žene na prostituciju, u noći između petka i subote, uhapšeni su V.G. (57), vlasnik objekta u Majuru, njegova supruga E.G. (49), oboje iz Šapca, i N.O. (41), iz obližnjih Vladimiraca.

Kako se saznaje, policija je oko 1 čas iza ponoći, upala u objekat i zatekla četiri devojke u pružanju seksualnih usluga klijentima. Na licu mesta izvršen je pretres svih prostorija i ljudi i pronašena veća količina novca, ali i drugi predmeti koji svedoče o aktivnostima "ukućana", pišu Novosti.

- Devojke su mahom sa juga Srbije, a jedna od njih je državljanka BiH. Punoletne su, dolaze iz veoma siromašnih porodica i bile su primoravane na prostituciju. Vreme je da se obračunamo sa ljudima, koji zarađuju ogromne pare na tuđoj muci i nevolji - kaže izvor iz istrage.

Uhapšenima se stavlja na teret krivično delo trgovine ljudima, a upućeni tvrde da je u Šapcu sistem razrađen do tančina. Lokal u Majuru, u žižu javnosti dospeo je još devedesetih godina kada su ovde dolazile Ukrajinke i Ruskinje.

Policija bi ih nakon hapšenja, proterala preko najbliže granice sa Republikom Srpskom, ali su se one, po pravilu, vraćale posle nekoliko dana i nastavljale "posao".

U Majuru nije nikakva tajna šta se godinama dešava u lokalu, a biznis sa prostitucijom kažu, vodi gazdina supruga. Od milja je zovu Stela, a u Majur je došla baš u vreme kada je cvetala prostitucija sa Ruskinjama i Ukrajinkama.

Restoran, prenociste, hapsenje, prostitucija

Lokal u kom su uhapšene tri osobe Foto: Telegraf.rs

- Komšinica iz Majura ima tezgu na pijaci kod Mačvinog stadiona u Šapcu i bavi se prodajom tekstilne robe, mahom donjeg rublja. Kod nje Stela vodi devojke da kupe gaće i brushaltere i to je godinama javna stvar - priča stanovnik Majura koji ne želi da mu pominjemo ime.

Madam Stela, kako navode sagovornici, pronalazi i bira "radnice", brine o njihovom zdravlju i potrebama, ali i obezbeđuje klijente. A među klijentelom, bar tako tvrde poznavaoci prilika, ima i važnih šabačkih "domaćina" - privrednika, javnih ličnosti...

U najbližem susedstvu lokala kažu da je gazda, nakon preživljenog moždanog udara, navodno, vezan za krevet. Pa pretpostavljaju da je momak iz Vladimiraca, koji je uhapšen zajedno sa domaćinima, radio kao neka vrsta ispomoći Steli.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu projavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Video: Hapšenje makroa u Beogradu: Policija privela devet osoba zbog podvođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    28. novembar 2020 | 14:35

    Sto ste otkrili toplu vodu, pa za to mesto zna pola Srbije i sad vi kao nesto uradili

  • Lejla

    28. novembar 2020 | 14:28

    Ah...siromašnih porodica ima dosta pa im đeca rade poštene poslove, istovaraju, utovaraju...tako da ove ne opravdavajte...

  • Johan

    28. novembar 2020 | 15:35

    Znate li vi koliko je tu policajaca iz Sapca i okoline svratilo i jos plus opstinski funkcionera i biznismena bog zivio devojke i Stelu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA