Hapšenje u Kraljevu: Švercovao preparate za potenciju, zaplena vredna pola miliona evra

Osumnjičeni je za navedenu robu posedovao falsifikovanu dokumentaciju

  • 2
Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu, podneće krivičnu prijavu protiv 38-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina i falsifikovanje isprave, saopštila je PU Kraljevo.

Policija je u saradnji sa pripadnicima Uprave carine, Odseka za suzbijanje krijumčarenja u Kraljevu, u mestu Progorelica kod Kraljeva, prilikom kontrole, u teretnom motornom vozilu kraljevačke registracije kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 200 kutija sa 60.000 preparata za potenciju, čija se vrednost procenjuje na oko pola miliona evra.

Osumnjičeni je za navedenu robu posedovao falsifikovanu dokumentaciju.

Pronađena roba i vozilo su uz potvrdu oduzeti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    29. novembar 2020 | 01:57

    Što ga hapsite? Ko zna koliko je brakova čovek spasio. A oni koji se ovim pilulama hrane, oni i umiru. Sve umereno i nema brige. A čoveka pustite na slobodu, znate li koliko ga ljudi iščekuje?

  • Jovan

    28. novembar 2020 | 15:04

    Znam više ljudi,poznanika i kolega koje je ubila kamaragva,vijagra i slična čuda nego korona.A oni koji su još živi a koristili su to sad imaju dijaetes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA