≫ 

Pucnjava u selu Parada, kod Kuršumlije: Albanci ispalili hice u vazduh, pa pobegli

Istraga incidenta je u toku

  • 5
Terorista, automatska puška Foto-ilustracija: Shutterstock

U selu Parada kod Kuršumlije, danas oko 16.30 sati, patrola srpske policije primetila je neobična dešavanja koja su izvodila dva muškarca albanskog porekla.

Naime, uočili su, kako se navodi, dvojicu Albanaca kako pucaju u vazduh, više hitaca, nakon čega su pobegli ka administrativnoj liniji ka Kosovu i Metohiji, piše Objektiv.

Kako navodi Tanjug, srpski organi bezbednosti osujetili su nameru grupe nepoznatih osoba, koje su došle iz pravca Podujeva, da bespravno seku šumu u Kopnenoj zoni bezbednosti, i to pod zaštitom osoba naoružanih dugim cevima.

Naime, policijske patrole uočile su oko 17 časova, u pojasu Kopnene zone, u ataru sela Parada i Rastelica, u opština Kuršumlija, dve neidentifikovane osobe sa dugim naoružanjem, koje su, kada su ugledale patrolu, ispalile u vazduh više rafala i zatim se udaljile u pravcu Podujevo, a nedugo zatim još tri osobe, takođe sa dugim cevima, koje su se takođe uputile ka Podujevu.

Kako Tanjug saznaje u bezbednosnim izvorima, istovremeno je primećena grupa od 20-tak osoba, kako se veruje Albanaca, na četiri traktora, koji su bespravno sekli šumu, i takođe pobegli ka opštini Podujevo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA