≫ 

Pojavio se snimak pucnjave i ranjavanja Alibega na Novom Beogradu, puzeći izbegao kišu metaka

Na snimku se vidi muškarac sa zaštitnom maskom, za koga se navodi da je Alajbegović, kako hramljući prilazi vratima zgrade sa kesom iz prodavnice u rukama

  • 13
Nenad Alajbegović Alibeg pucnjava Novi Beograd Printskrin: Youtube/Online spotlight videos

Nekadašnji vođa navijačke grupe "Zabranjeni" Nenad Alajbegović Alibeg (39) teško je ranjen 21. juna na Novom Beogradu, a na društvenim mrežama sad se pojavio navodni snimak sačekuše koji su zabeležile nadzorne kamere ispred zgrade.

Na snimku se vidi muškarac sa zaštitnom maskom, za koga se navodi da je Alajbegović, kako hramljući prilazi vratima zgrade sa kesom iz prodavnice u rukama.

Taman što je pozvonio na interfon počela je pucnjava.

Na snimku se ne vidi napadač, a muškarac odmah pada na zemlju i na taj način izbegava kišu metaka. Vrata zgrade se u sledećem momentu otvaraju nakon čega uspeva da upuzi unutra i sačuva život.

Imao je i sreću da napadač na početku pucnjave pogodi stub ispred ulaza što mu je dalo vremena da legne, prenosi Kurir.rs.

Na Alibega su inače nepoznati napadači pucali u noći između 21. i 22. juna ispred njegove zgrade u Ulici Narodnih heroja u Novom Beogradu. To je inače bio drugi od tri pokušaja ubistva bivšeg vođe navijača Partizana od početka godine. Prethodno je upucan u sačekuši 25. januara, a preživeo je i rafal koji je ispaljen u njega 3. novembra.

Jula 2010. godine je takođe preživeo sačekušu dok je izlazio iz svoje zgrade u Ulici narodnih heroja.

Alajbegović je inače dugo bio jedan od vođa navijačke grupe "Zabranjeni". Odavno je poznat policiji i iza sebe ima veliki broj krivičnih prijava. Navodno je već sa 16 godina osuđen prvi put kao maloletnik i poslat u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu. Bio je čak osumnjičen i za ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    29. novembar 2020 | 16:27

    Zlatno doba Srbije

  • Beogradske noći

    29. novembar 2020 | 17:24

    Dodji da vidis sta je brate Srbija, gudra i ulica, roba Kolumbija.....

  • Putin R.S

    29. novembar 2020 | 17:22

    Covek "posten" nikoga nije dirao. Samo se vracao iz prodavnice. Mozda nije uzeo kusur iz iste pa su ga zbog toga napali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA