≫ 

Tuča dvojice lekara u Domu zdravlja u Valjevu: Kolegi polomio nos

Istraga je u toku

  • 8
Lekar, tuča, napad na doktora, sukob pacijenta lud

Foto-ilustracija: Shutterstock

Ispred Doma zdravlja u Valjevu, koji je zbog teške epidemiološke situacije pretvoren u kovid ambulantu, danas oko 17 sati dogodio se incident kada su se fizički sukobila dvojica lekara ove ustanove, piše Objektiv.

Kako saznaju mediji, lekar N. S. (40) udarao je rukom drugog lekara O. A. (37) u glavu. Pri tom napadu O. A. je polomljen nos.

Zbog ovog incidenta, protiv radnika valjevskog Doma zdravlja N.S. (39) biće podneta krivična prijava u redovnom postupku jer je svom kolegi O. A. (37) udarcem pesnicom naneo telesne povrede.

Posle verbalne rasprave ispred zgrade ustanove, kako se nezvanično saznaje, N.A. je svom kolegi zadao tri udarca u predelu glave, tom prilikom mu polomivši nos. Zbog toga je O.A, koji je kao medicinski tehničar angažovan kao vođa tima za testiranje na korona virus, morala da bude ukazana lekarska pomoć, piše Blic.

Nakon incidenta pozvana je policija koja će, kako saznajemo, protiv N.S. podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku za nanošenje teške telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    29. novembar 2020 | 23:30

    Umešao mu se u sestrinske odnose.

  • Margit

    30. novembar 2020 | 08:04

    Pa i lekari su ljudi, oslabeo nervni sistem zbog premorenosti, pukli i to je to. Ma da ja kao med. sestra prisustvovali sam mnogim svadjama lekara, ali uglavnom ko je primio vise pacijenata kome pripada slede i pacijent. Ali, uvek ima oni koji ne zele da prime veci broj pacijenata i usmeravaju drugom kolegi.

  • Lejla

    29. novembar 2020 | 23:57

    Možda da namjesti kolegi estetičaru posao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA