Dobrivoje osumnjičen za teško ubistvo branio se ćutanjem, a prvo priznao da je pretukao ženu

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenulo je istragu protiv Dobrivoja D. (61) iz Kragujevca

  • 0
Devojka, maltretiranje, silovanje, žena, nasilje

Foto-ilustracija: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenulo je istragu protiv Dobrivoja D. (61), iz ovog grada, koji se tereti se za ubistvo nevenčane supruge Ljubinke P. (61). Kako saznaju mediji u tužilaštvu, osumnjičen je za teško ubistvo.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, osumnjičeni Dobrivoje D. branio se ćutanjem. Prema nalazu obdukcije, njegova nevenčana supruga Ljubinka P. preminula je nasilnom smrću, a sumnja se da joj je smrtonosne povrede naneo Dobrivoje, pišu Novosti.

On je, da podsetimo, u subotu otišao u Klinički centar i ispričao da je pokušao samoubistvo tako što je popio sonu kiselinu, nakon što je, kako je rekao, video da se i njegova nevenčana supruga ubila na isti način.

Policija je u njegovoj kući u naselju Bresnica pronašla beživotno telo žene, a tužilaštvo je naložilo obdukciju. Prema nezvaničnim informacijama, Dobrivoje je , nakon hapšenja, policiji priznao da je pretukao svoju suprugu, a potom je promenio iskaz i odlučio da se brani na drugačiji način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA