≫ 

Vidaković na suđenju sklopio sporazum o priznanju: Drugi uhapšeni tvrdi da mu je glumac nudio pare

Vidaković je uhapšen kada je kod njega pronađen heroin koji je sakrio u zaštitnu masku

  • 0
glumac Branko Bane Vidaković dolazi na sud, suđenje Foto: ATA Images

U Palatu pravde danas je nešto malo pre podneva stigao glumac Branko Vidaković, koji je imao zakazano ročište zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu. Vidaković je, podsećamo, uhapšen sredinom jula, a zajedno sa njim privedeno je i još jedno lice koje se takođe danas pojavilo u sudu.

On je danas sklopio sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom, ali je drugi uhapšeni muzičar Ilija Marković rekao da mu je glumac nudio pare kako bi priznao krivicu.

Ovaj sporazum treba da potvrdi sud, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Irena Bjeloš i dodala da je za 17. decembar zakazano posebno ročište za razmatranje ovog sporazuma.

Naime, Marković je na suđenju zatražio izuzeće svog advokata jer mu je, kako kaže, poznati glumac preko njegovog branioca nudio 5.000 evra da prizna delo, saznaje Informer.

On je objasnio da je od tih 5.000 evra, 1.000 trebalo da pripadne njegovom braniocu, a 4.000 evra njemu. Marković je izneo još jednu skandaloznu tvrdnju, rekavši da se on više brine za njegovu ženu nego za njegov predmet.

Marković, kao i Vidaković, priznao je delo i rekao da se kaje i da je pogrešio.

Vidaković i Marković bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci Markovića, u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA