≫ 

Anđele, počivaj u miru: Sahranjena devojčica povređena u požaru na Dorćolu, ruže i baloni od drugara

Na sahranu su došli njeni školski drugovi koji su doneli vence na kojima je ispisana poruka "Poslednji pozdrav iz OŠ Braća Baruh"

  • 0
Požar, Dorćol BLUR

Foto: Nemanja Držaić Instagram

M. D, koja je izgubila bitku za život nakon što je izvučena iz požara na Dorćolu, sahranjena je danas na Bežanijskom groblju. Imala je 15 godina, a najbliži su je ispratili u 15 i 15 uz zvuke violine.

Na sahranu su došli njeni školski drugovi koji su doneli vence na kojima je ispisana poruka "Poslednji pozdrav iz OŠ Braća Baruh". 

Neki od njenih drugara su u rukama držali po jednu crvenu ružu ili crveni balon i tako ispratili svoju drugaricu na večni počinak.

Devojčica je ispraćena uz tihu muziku violina, a poslednju molitvu pročitao je jedan od porodičnih prijatelja. Jecaji i plač grobljem jedino je što se moglo čuti dok se odavala poslednja počast preminuloj devojčici, prenosi Blic.

Podsetimo, devojčica koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je 21. novembra u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu u Ulici Visokog Stevana u Beogradu, 27. oktobra. Kako se tada spekulisalo, požar je izazvala oborena slavska sveća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA