≫ 

Preminula devojka povređena u udesu u Nišu, pijanom vozaču krivična prijava: Lekari se borili danima

Kako je saopšteno iz KC Niš, uprkos naporima lekara, njene povrede su bile brojne i veoma teške pa su izazvale smrtni ishod

  • 6
Saobracajna nesreca, BMW, sudar, kamion

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jovana P. (25) iz sela Žitorađa, opština Vladičin Han, koja je teško povređena 21. novembra u saobraćajnoj nesreći u Nišu, preminula je danas u Kliničkom centru.

Kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove, uprkos naporima lekara, njene povrede su bile brojne i veoma teške pa su izazvale smrtni ishod.

Do udesa je došlo oko 00.30 sati na raskrsnici na Bulevaru Nemanjića, nedaleko od pijace Krive Livade, kada se devojka koja je upravljala BMW-om vranjskih tablica, sudarila sa automobilom "folksvagen" niške registracije koji je vozio M. G. (20).

Sudar je bio silovit pa su devojku iz smrskanog automobila izvlačili vatrogasci.

Protiv vozača "folksvagena" biće podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je ustanovljeno da je za volanom bio u alkoholisanom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatarka

    1. decembar 2020 | 16:44

    Nije se sudarila, nego je ON NJU UDARIO, DOK JE DEVOJKA ČEKALA DA PROĐE CRVENO SVETLO. Pijani i drogirani balavac je ubio neduznu devojku.Govorim jer mi je sugrađanka. Preminula je u nedelju, ne danas, danas je sahranjena. A ubica na dozivotnu. Unistio je celu porodicu, oduzeo neciju ćerku i sestru.Počivaj u miru Joko, sada si anđeo. 🖤🥀

  • Žitoradje

    1. decembar 2020 | 16:40

    Naša prelepa Žitoradjanka. On će da nastavi svoj život, a ona.... Tuga do neba!

  • Dana

    1. decembar 2020 | 15:17

    Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA