≫ 

Uhapšen muškarac iz Prištine koji je bio na poternici: Pao u Novom Sadu zbog droge

Policija je pronašla ukupno oko 445 grama amfetamina, 20,3 grama ekstazija, manju količinu marihuane, digitalnu vagu i novac

  • 1
Hapsenje, lisice Foto: Shutterstock

Policajci u Novom Sadu uhapsili su J. G. (35) iz Prištine, zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog i pretresom stana u kome neprijavljeno boravi, policija je pronašla ukupno oko 445 grama amfetamina, 20,3 grama ekstazija, manju količinu marihuane, digitalnu vagu i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se da je J. G. prethodno prodao tri paketića amfetamina i marihuane dvadesetdevetogodišnjoj Novosađanki, protiv koje će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Za J. G. je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Novom Sadu i on je sproveden na izdržavanje kazne zatvora u Kazneno-popravni zavod Niš.

Video: Hapšenje vozača poršea koji je pucao na Voždovcu: Kod njega pronađena značka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daleko bilo

    2. decembar 2020 | 23:45

    Sve to bi ga trebalo naterati da proguta,a ne drugog da truje. Nikada mi nece biti jasno narkomani placaju otrov da bi sto pre umrli. Za preranu smrt placaju,kakav je to mozak ako ga ima uopste. Nedaj Boze nikome da se drogira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA