≫ 

Mladić podvodio za proviziju i svoju devojku u šabačkoj kafani: Imao dogovor s "mozgom" kupleraja

Uhapšen je S. M. (25) iz Ševarica

  • 42
Restoran, prostitucija

Foto: Shutterstok, Telegraf.rs

U nastavku istrage o trgovini ljudima i prostituciji, koja trese Šabac od subote ujutro, uhapšen je S. M. (25) iz Ševarica, saznaje Telegraf.rs.

On je osumnjičen za saučesništvo u organizovanoj prostituciji u restoranu "Luna PP zvezda" u prigradskom naselju Majur, čiji su vlasnici V. G. (57) i E. G. (49) i konobar N. O. (41) uhapšeni u subotu.

S. M. je, navodno, imao dogovor sa vlasnicom restorana E. G, koja je, kako se sumnja, bila "mozak" kupleraja i za proviziju je podvodio svoju devojku klijentima u apartmanima restorana.

Kako je sve funkcionisalo i da li je i devojka bila deo mreže prostitucije i trgovine ljudima ili se prisilno bavila najstarijim zanatom, utvrdiće se u daljoj istrazi.

Izvor Telegrafa.rs navodi da se istraga nastavlja. Narednih dana se, verovatno, mogu očekivati nova hapšenja, bez obzira što su svi troje do sada uhapšenih ćutali na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu.

Upali pripadnici jedinice UKP iz Beograda

 

Podsetimo, u noći između petka i subote u "Lunu" (bivšu Zlatnu gredu) upali su pripadnici jedinice Uprave kriminalističke policije iz Beograda i "na delu" zatekli četiri devojke starosti 18 do 25 godine sa trojicom klijenata.

Akcijom je rukovodilo Više javno tužilaštvo u Šapcu, koje je u saradnji sa ovdašnjom Policijskom upravom, više od dva meseca istraživalo slučaj.

Uhapšeni su vlasnik objekta Velimir G. (57), njegova supruga Estera G. (49), inače državljanka Rumunije i njihov pomagač N. O. (41) iz Vladimiraca. Svima se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora.

Prostitucija i ilegalni poslovi u toj kafani dešavaju se već duže vreme. Navodno je među klijentima bilo poznatog sveta, privrednika koje svi znaju i koji su tu dovodili poslovne partnere. Cena usluge bila od 70 i 100 evra, pa naviše.

Video: Policija uhapsila pedofile koji su podvodili devojčice preko društvenih mreža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maximus

    2. decembar 2020 | 19:58

    Mora da ovaj restoran negde nesto nije platio cim ga ovako pretresaju. Koliko ima hotela, motela, pansiona gde se obavlja prostitucija pa ih niko ne dira, cak i elitni hoteli gdje odsedaju stranci. Nije ovaj platio negde neki reket, nekom policajcu nije dao malo u dzep.

  • ...

    2. decembar 2020 | 20:29

    Tu je moj muz spavao sa firmom dok su radili po Sapcu

  • Budak

    2. decembar 2020 | 19:52

    50€ su te žene maximalno, to je Šabac, ove cene što su naveli neko pumpa namerno,verovatno je ovog neko prijavio,sprema se novi MADAM..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA