≫ 

Iz bolnice u pritvor: Uhapšen vozač "golfa" zbog udesa u kom je poginula devojka iz Vladičinog Hana

M. G. (20) je priveden zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila 21. novembra u Nišu

  • 3
Saobracajna nesreca, BMW, sudar, kamion

Foto: Shutterstock

Vozač "golfa" koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Bulevarske pijace u Nišu, u kojoj je poginula 25-godišnja devojka, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, priveden je i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Na teret mu se stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

M. G. (20), koji je bio za volanom automobila nalazi se u pritvoru nakon što je izašao iz bolnice, pišu Južne vesti.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom M. G. iz Niša je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušan u tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl. 297 st. 2 u vezi čl. 289 st. 1 Krivičnog zakonika - pišu iz VJT.

Saobraćajna nesreća se dogodila 21. novembra, a devojka koja je bila za volanom BMW-a preminula je posle nekoliko dana u niškom Kliničkom centru.

Slučaj je nakon toga prešao iz Osnovnog u Više javno tužilaštvo koje, kako su rekli, preduzima sve zakonske radnje i ispituje okolnosti ovog događaja.

Podsetimo, udes se dogodio pola sata posle ponoći, a šta se tačno dogodilo, za sada nije saopšteno jer nadležni kažu da istražne radnje još traju. Tako se čeka zvanična potvrda za tvrdnje očevidaca da se "golf" kretao velikom brzinom i da je udario u BMW u kojem je bila devojka.

Video: Prevrnuo se kamion u Ovčar banji: Vozač teško povređen, prevezen u Opštu bolnicu u Čačak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    3. decembar 2020 | 16:03

    Nešto mi to ćutanje i odugovlačenje okolnosti pod kojima se desila nesreća smrdi. Plašim se da to nije tatin sin pa će se 'okolnosti' štelovati po potrebi. Okolnosti su da je pijana bitanga ubila devojku i to treba da se tretira kao ubistvo a ne nesreća.

  • andjela

    3. decembar 2020 | 16:35

    Ovo nije slika sa mesta saobraćajne nesreće. Bmw je udaren sa bočne strane, ne sa prednje.

  • 1312

    3. decembar 2020 | 16:33

    Ovo uopste nije slika bmw sa mesta saobracajne nesrece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA