≫ 

Polomio staklo na šalteru, pa udarao medicinskog radnika: Uhapšen Pazarac zbog 5 krivičnih dela

Posle napada je kako se sumnja, razbio vrata na magacinu jedne prodavnice auto delova u Novom Pazaru iz kog je ukrao nekoliko litara ulja, sprejeva, prsluka, a zatim pokušao da obije još dve kuće

  • 0
Šalter Hitne pomoći u Novom Pazaru, razbijen, napad na tehničara FOTO: Hitna služba Novi Pazar

E. H. (33) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je izvršio čak pet krivičnih dela: nasilničko ponašanje, uništenje i oštećenje tuđe stvari, teška krađa i dve teške krađe u pokušaju, a tereti se i za jedan prekršaj.

On se sumnjiči da je u toku noći ušao u prostorije hitne službe u Novom Pazaru i nakon razgovora sa medicinskom sestrom pesnicom udario u staklo na šalteru koje je polomio, a zatim zadao nekoliko udaraca medicinskom radniku i pobegao.

Nakon toga je kako se sumnja, razbio vrata na magacinu jedne prodavnice auto delova u Novom Pazaru iz kog je ukrao nekoliko litara ulja, sprejeva, prsluka i drugo, a zatim pokušao da obije još dve kuće.

Policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila, a ukradene predmete vratila vlasniku prodavnice.

U automobilu kojim je upravljao E. H. policija je pronašala tri noža, pa će protiv njega biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Video: Pripadnik Žandarmerije napao osoblje Hitne pomoći u Kraljevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA