≫ 

Snimci s lica mesta strašne eksplozije u Beogradu, telo i dalje ispred RTS-a: Radnik opisao nesreću

Eksplodirala je boca sa industrijskim gasom

  • 22

Deo grada u blizini RTS-a blokiran je nakon jutrošnje eksplozije u kojoj je poginula jedna osoba, a dve su povređene. 

Ekipa Telegrafa.rs nalazi se na licu mesta. Telo nastradalog radnika i dalje se nalazi ispred zgrade Radio-televizije Srbija.

Poginuo je radnik Nedeljko T. (65), a u UC prevezeni su Zoran P. (66) i Nenad.P. (50) koji je zadobio teške povrede glave.

Eskplozija se dogodila jutros oko 10 sati u Aberdaredovoj ulici kada su radnici firme "Ening energetika" izvlačili bose sa industrijskim gasom iz automobila, od kojih je jedna eksplodirala. Radnici su trebali da otklone kvarove na sistemu za klimatiziciju u zgradi televizije.

Detonacija je bila toliko jaka da je oštećena zgrada, popucala su stakla na njoj, a nekoliko automobila je skroz demolirano.

Eksplodirao automobil, RTS, eksplozija automobila Foto: Telegraf.rs

Radnik M.P., koji je izvlačio povređene i poginulog čoveka nakon današnje eksplozije u Aberdarevoj ulici, ispričao je užasne detalje nesreće.

- Čovek koji je poginuo je bio skroz raznet od siline eksplozije. Nije imao glavu i deo tela. Drugi je bio teško povređen. I on je imao velike povrede na glavi - ispričao je vidno potreseni čovek za Informer

Video: Stravična eksplozija u Beogradu: Telo poginulog radnika i dalje ispred RTS-a, uviđaj u toku

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    4. decembar 2020 | 12:03

    Takve boce se ne prevoze automobilom, vozac mora imati sertifikat ADR za prevoz opasnog tereta, postoji posebno vozilo za transport. Boce imaju korpe gde se dodatno vezuju spanerima u uspravnom polozaju da ne dodje do ostecenja ventila.

  • Lejla

    4. decembar 2020 | 12:18

    Eee...radnici jadnici...uvijek oni nastradaju...

  • Мане

    4. decembar 2020 | 12:05

    Нажалост догодила се нестећа која није морала.У ранијим временима тако нешто није смело да се догоди.Контроле(заштита на раду) су биле обавезне.Овде су страдали потпуно недужни људи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA