≫ 

Okončano suđenje za ubistvo Aleksandra Savkovića (27) u "Nani", presuda 22. decembra

Šef obezbeđenja noćnog kluba na Senjaku optužen za teško ubistvo Aleksandra Savkovića (27) i ranio Adiju Iseinovića (29)

  • 0
Aleksandar Savkovic Foto: Instagram.com/vovavolkov3

Viši sud u Beogradu zakazao je za 22. decembar objavljivanje presude nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba "Nana" na Senjaku Nedeljku Grboviću, pošto je danas okončano suđenje.

Na današnjem suđenju tužilaštvo i odbrana izneli su završne reči, nakon čega je sud zakazao objavu presude.

Grboviću se sudi povodom optužbi da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više osoba, podseća Tanjug.

Sudski, veštačenjem je utvrđeno da je Grbović kriitičnom prilikom bio u afektu gneva srednjeg intenziteta, dok je stručni savetnik odbrane Milutin Nenadović zadržao stav da je bio u afektu straha visokog intenziteta.

Grbović se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, a u ovom slučaju sudi se još trojici optuženih za krivično delo učestvovanje u tuči. To su Stevan Dukić, Stefan Šapurić i Miloš Tančev.

U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku u ranim jutarnjim časovima, u decembru 2017. godine ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) tom prilikom ranjen.

Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.

Video: Mesta na kojima su se dogodila ubistva usred bela dana naočigled dece, starih: Krvava mapa Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA