Detalji napada u Tršiću: Komšije čule jauke, pa pozvale policiju. Muž izbo ženu nožem posle svađe

Nema podataka da je ranije u ovoj porodici, među supružnicima koji su u braku više od dve decenije, bilo sukoba

  • 3
Nož, ubica, ubistvo

Foto ilustracija: Shutterstock

N. M. iz Tršića, kod Loznice, koja je, večeras, primljena u Opštu bolnicu u ovom gradu, u stabilnom je stanju, rekla je Dragana Mitrović, portparolka Opšte bolnice Loznica.

Pacijentkinji, koja ima 47 godina, urađena je takozvana torokalna drenaža, ona je stabilno i van životne je opasnosti. Do potpunog oporavka zadržana je na bolničkom lečenju, pišu Novosti.

Kako se saznaje, N.M. je, kako se sumnja, nožem u leđa ubo suprug M.M.(45), posle porodične svađe. Svađi je, navodno, prisustvovao i njihov dvadesetogodšnji sin.

U trenutku kada je svađa došla do usijanja i kada je suprug uzeo nož i krenuo na suprugu, mladić je pokušao da zaštiti majku, i tada je njega otac zakačio nožem u rame.

Pošto su se čuli jauci, reagovale su komšije, brzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći. Mladić je zbrinut u Hitnoj službi, bez potrebe za dalje bolničko lečenje, a njegov otac je uhapšen.

Oboje supružnika su, inače, zdravstveni radnici Opšte bolnice u Loznici. Ne zna se još tačan motiv porodične svađe i teškog fizičkog napada, ali se spominje da je uzrok, tobože, ljubomora. Istraga koja je odmah počela treba da odgovori na sva ta pitanja.

Nema podataka da je ranije u ovoj porodici, među supružnicima koji su u braku više od dve decenije, bilo sukoba.

Video: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA