≫ 

Lekari se bore za život pretučenog mladića ispred zgrade u Čačku: Sukob nastao zbog petardi

25-godišnjak stradao u masovnoj tuči

  • 12
Masovna tuča, Čačak

Foto: RINA

Dvadesetpetogodišnji mladić koji je sinoć teško povređen u masovnoj tuči u Čačku, prebačen je u bolnicu u Kragujevcu i lekari se i dalje bore za njegov život, saznaje agencija RINA.

Prema nezvaničnim informacijama do sukoba koji se dogodio sinoć između dve grupe Roma došlo je zbog nesporazuma koji je izbio oko mesta na kom su i jedni i drugi želeli da prodaju petrade u narednom periodu.

- Pretnje trpimo već duže vreme, a sinoć kad je suprug krenuo sa svoja dva brata do prodavnice, oni su ih napali. Mog muža su najverovatnije udarili ciglom i on je sad na aparatima, strah nas je za njegov život - rekla je za RINU Marija, suprupa povređenog mladića.

Prema njenim rečima ona i suprug su i ranije prijavljivali policiji tu grupu mladića, zbog pretnji i nasilničkog ponašanja.

Video: Zdrastveno stanje dečaka izbodenog nožem u Severnoj Mitrovici je stabilno u ovom trenutku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    20. decembar 2020 | 15:16

    Da smo neka normalna država,petarde bi bile zabranjene.

  • Maya

    20. decembar 2020 | 15:20

    Pod hitno sankcionisati prodaju petardi i uopste bilo sta od piraterije. Ne razumem cemu kad stet i ljudima i prirodi a i zivotinjama. Budite ljudi prestanite da se ponasate neodgovorno

  • Milicajka

    20. decembar 2020 | 17:36

    Svake godine pred proslavu Nove godine ISTA slika na ulicama u Srbiji. Brza, laka zarada čini ovu prodaju primamljivom aktivnošću. Iako na javnim glasilima upozoravaju na opasnosti u rukovanju ovim pirotehničkim sredstvima-slaba vajda! Prodaju klinci, omladinci, a i starija populacija. Zauzmu mesta na ulazu u pijace i glasno reklamiraju robu. Nastane bežanija kada se pojave komunalci. Dokle, bre, tako?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA