≫ 

Tragedija na Horgošu: Vozač kamiona poginuo, pritisnula ga prikolica kad je pokušao da otkloni kvar

Nesrećni Užičanin bio je na putu za Rusiju

  • 5
Granični prelaz Banovci, granica, carina, teretni prevoz, kamioni, zastoj Foto: Uprava carina

V. S . (40), kamiondžija iz Užica, stradao je juče popodne na graničnom prelazu Reske - Horgoš, kada ga je prema nezvaničnim saznanjima „Blica“ pritisnula prikolica na kojoj je pokušao da otkloni kvar.

Nesreća se dogodila u međuzoni sa mađarske strane granice kada se V. S. zavukao ispod prikolice pošto mu je blokirao jedan od točkova. Više detalja o nesreći očekuju se tokom dana od srpske ambasade u Budimpešti.

- Vlade se vraćao iz Rusije. Blokirao mu je točak i on je stao da vidi zbog čega i otkloni kvar. Kako je došlo do nesreće nemamo još ništa zvanično. Danas je tamo Božić, pa nekako se sve produžilo. Još čekamo da se organizuje prevoz tela, kao i izveštaj policije. Neprekidno smo u kontaktu sa našim konzulatom u Mađarskoj – rekli su u firmi za Informer.

 Nesrećni Užičanin, inače rodom iz Nove Varoši, stradao je na putu za Rusiju gde je za jednu firmu iz Požege prevozio robu.

Pre nego što je postao kamiondžija u Užicu je radio kao taksista, a kolege koje su u neverici dočekale vest o njegovoj pogibiji kažu da je bio profesionalac u svom poslu, odličan čovek i prijatelj. Iza sebe je ostavio ženu i malo dete.

Video: Nesreća ispred crkve u Jagodini: Auto prevrnut na krov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hannover

    24. decembar 2020 | 09:51

    E to je kada te velike gazde stede i kazu ma moze to jos tako kada se pokvari vozac nestrucan sam mora da popravi dok gazda pije kafu i mudruje. Iskreno saucesce porodici.

  • djole

    24. decembar 2020 | 10:36

    Sve je jasno, šleper verovatno nikad nije video servis. Ko će da baca pare na skupe servise kad ljudski život u Srbiji ne košta ni jedan pišljive dinar! SAD će sve to vođa lepo da objasni i osudi celu porodicu nesrećnog vozača i pola Užica pride.

  • 123

    24. decembar 2020 | 10:23

    Za ovo treba neko da odgovara, svi znamo da prevoznici salju vozace na nemoguce misije sa neispravni kamionom, samo oni koji trebaju ne znaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA