≫ 

Užas u Kaluđerici: Sveštenik polno iskorišćavao maloletnicu, ona abortirala njegovo dete

Nakon abortusa nastavio je da je proganja

  • 15
Pravoslavni sveštenik, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija je uhapsila svešteno lice Z. M. iz Kaluđerice zbog obljube, piše Informer. Sveštenik je krajem novembra 2017. godine iskoristio i zloupotrebio emotivnu ranjivost maloletne devojke za koju je saznao tokom ispovesti. On je potom, navodno, uspostavio emotivnu i seksualnu vezu sa maloleticom.

Sveštenik i takozvani duhovnik je tokom 2018. godine iskorišćavao emotivnu rastrojenost maloletnice i manipulisao njome.

U maju 2017. godine ju je zatekao samu u porodičnoj kući. Inicirao je seksualni odnos i tako je izgubila nevinost. Tokom 2019. godine maloletnica je zatrudnela, a nakon prekida trudnoće u januaru 2020. godine Z.M. je lično i preko posrednika pozivao maloletnicu i uznemiravao je, proganjao i nekoliko puta fizički napao.

Osumnjičenom je po nalogu Višeg jvanog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    24. decembar 2020 | 10:58

    Nisam čuo stav crkve,da li imaju odgovor na ovo stravično bolan i sramotan dogadjaja jer ovo je stravićan udarac na crkvu,da li je ovo pravoslavna crkva može da objasni,čemu onda onih božijih zapovesti bruka i sramota zar crkva dozvoljava da se dešavaju ovakve stvari,crkva je definitivno izgubila autoritet i čistotu,sramota.

  • Diz

    24. decembar 2020 | 10:49

    Treba uvesti isti zakon kao za najobičniji posao ako imaš dosije ne može da radiš taj posao

  • W

    24. decembar 2020 | 10:42

    Bog neka mi oprosti, ali ja bih zabranila vodicu po kucama, Kolac se nosi u Crkvu za slavu, jaja za Vaskrs može da nosi ko hoce u Crkvu tako i u Rusiji rade, sta ce popovi po kucama, posebno sada za vreme virusa obuveni odaju po celoj kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA