≫ 

Nemanja je pretučen, bio u Domu zdravlja, vratio se, pa je ubijen: Deda osumnjičenog poginuo od noža

Nemanja je u sukobu zadobio više ubodnih rana

  • 15

U tuči koja se dogodila u selu Zaplanjaska Toponica u opštini Gadžin Han preminuo je mladić Nemanja A. (18). On je zadobio više ubodnih rana.

Ubistvu je prethodila tuča, koja se dogodila oko jedan sat iza ponoći. Nastradali mladić je tad pretučen i bio je u Domu zdravlja u Doljevcu. Bila je obaveštena i policija.

Nemanja se vratio kući i obračun se nastavio. Oko šest ujutru mladić je uboden i preminuo je na putu do Kliničkog centra u Nišu.

- Ono što sam od meštana čuo jeste da je ispred kuće navodno izbila tuča i da je nastradao tu i da je bio sa devojkom. Ovakvo ubistvo mladih se nikad nije desilo u ovom kraju. Njegov deda je poginuo jer je bio u vezi sa nekom ženom i onda ga je svekar zatekao i ubo ga je isto - kazao je za Telegraf.rs komšija Ljubiša Cvetković.

Kako saznajemo, u Urgentni centar Kliničkog Centra Niš rano jutros je hospitalizovan mladić Milan T. (18) za koga se sumnja da je učestvovao u brutalnoj tuči i devojčica (14) nakon čega je urađena kompletna, hitna dijagnostika.

Milanov otac je za Telegraf.rs ispričao da je Nemanja došao da traži pomoć od Milana.

- Nemanja je došao sa devojkom kod nas, da traži pomoć, napao ga je neki crni, visoki, pa Milan da ga isprati i otišli su. Ja sam se spremao da idem da radim i Milan se vratio i rekao da je uboden i da spremim kola i ode ispred mene. Nije mi rekao ko ga je ubo. To je bilo oko šest sati i 10, 15 minuta. Nemanja i Milan su se lepo družili i kad je Nemanja došao kod nas nije bio uboden - kazao je otac ubodenog mladića Milana T.

Mladiću Milanu je konstatovana teška telesna povreda u vidu ubodne rane u predelu grudnog koša zbog čega je odmah prebačen u operacionu salu.

Višesačasovna operacija izbodenog mladića Milana T. (18) je završena. Uspešno je sanirana ubodna rana levog plućnog krila, povreda na vratu, kao i sve ostale površinske povrede i posekotine.

Nakon operacije, smešten je u intenzivnu negu Klinike za anesteziju. Milan je trenutno vitalno stabilan, ali neposredno i dalje životno ugrožen, sediran i priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, saznaje Telegraf.rs.

Devojčici (14) je konstatovana lakša telesna povreda, takođe u vidu plitkog uboda u grudni koš, ali je ona potpuno stabilna, svesna i komunikativna.

Nije životno ugrožena i trenutno je smeštena u opservaciju UC KC Niš radi daljeg posmatranja. Nakon daljih pregleda lekara i obrade rane, u toku dana biće odlučeno da li će biti hospitalizovana na Klinici za dečiju hirurgiju KC Niš ili će biti otpuštena na kućno lečenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    26. decembar 2020 | 11:34

    Ne verujem sta citam.Kao vesti iz 18 veka.Tuku se iza ponoci 18 godina i "devojcica"14 god bodu nozevima itd. . .Ljudi veliko nesto ne valja tamo na tim prostorima . .

  • Radovan

    26. decembar 2020 | 12:00

    Iskreno po ovim slikama, ne deluje mi kao momak koji je voleo da nesuglasice resava mirnim putem i dijalogom, a da su mu uzori bili momci koji su do svoje 25 godine uglavnom vec bili pokojni. Izgleda da je pogresna procena bila u pitanju, pa naisao na ludjeg

  • ssssssss

    26. decembar 2020 | 12:07

    Podmladak kriminalcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA