Muškarac (29) iz Negotina, optužen za zlostavljanje pastorke (9) i njene drugarice, sve negirao

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 1
Pedofil, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Negotinac T. F. (29) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju devetogodišnju pastorku i njenu drugaricu. Na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje.

On je, prema informacijama koje su Novosti dobile od izvora bliskog istrazi, u subotu, kada je njegova pastorka u goste pozvala drugaricu, ušao u sobu u kojoj su bile i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, navodno, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela.

On je pritom, navodno, bio oskudno odeven, a kako navodi izvor ovog lista, u jednom je trenu pokušao da navede devojčicu da ona dodirne njega.

On ju je, prema rečima izvora lista, navodno, takođe, pitao da li gleda filmove za odrasle.

- Devojčica se uplašila i iskočila iz kreveta, a T. F. joj je zapretio da nikome ne sme da kaže šta se desilo  - nastavlja sagovornik.

Međutim, maloletnica je dotrčala do kuće, sve ispričala majci, koja je odmah pozvala policiju. Pripadnici organa reda su odmah reagovali i, nakon prikupljanja dokaza, posle nekoliko dana su priveli T. F. koji je negirao sve što mu se stavlja na teret.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, nakon toga, uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA