≫ 

Snimak sramotne krađe u Pančevu: Ukrali novogodišnje medvediće koji su deo humanitarne dekoracije

Obe krađe dogodile su se u novogodišnjoj noći

  • 23
Krađa medvedici pancevo Foto: Facebook/Turistička organizacija Pančeva, Printskrin: Youtube/Pancevo MOJKraj, Pixabay

U novogodišnjoj noći u Pančevu nepoznate osobe ukrale su medvediće sa novogodišnje dekoracije Turističke organizacije Pančevo, što su kamere video nadzora i snimile, piše portal Pančevo moj kraj.

Nešto pre 23 sata momak i devojka šetali su centrom, zatim je ona zastala pred dekoracijom, a mladić se popeo uz oluk i skinuo medveda.

Ipak, to nije sve. Oko sat i po posle ponoći nepoznati muškarac s maskom na licu takođe je ukrao još jednog medvedića i pobegao sa njim.

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo kaže da je dekoracija napravljena u humanitarne svrhe, te da mu je teško da poveruje da bi neko od građana ukrao medvede.

Posted by Turistička organizacija Pančeva on Субота, 19. децембар 2020.

- Šta da kažem? Normalan čovek ovo ne može da uradi. Ove ljude zaista treba da bude sramota što su naočigled kamera, u centru Pančeva, ukrali nešto što je javna svojina, a što je pritom služilo u humanitarne svrhe. Podsećamo da je dekoracija napravljena kako bi se sugrađani fotografisali i donirali novac za lečenje bolesne dece iz našeg grada. Čak i kada je humanitarnog karaktera i kada se prikuplja novac za lečenje dece iz Pančeva doživljavamo ovakve stvari - izjavio je Stoilković.

Video snimci koji su zabeležili krađe predati su policiji.

Pogledajte snimak krađe:

Video: Užas u Kraljevu: Ukradena kutija sa novcem za lečenje male Anike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    3. januar 2021 | 10:27

    Nema opravdanja,ali nije smak sveta....Rebraca je prisvojila ogroman humanitarni novac,i opet blista u medijima....Ne budite povrsni...

  • Mixer

    3. januar 2021 | 09:37

    Eto, upravo takav smo narod. Mislite li da bi to neko uradio u Finskoj, Norveškoj, Švedskoj, Japanu ili na Islandu!? Nebi. To je razlika izmedju njih i nas. I tu niko nije kriv no mi sami. Pozdrav

  • Marko cg primorje

    3. januar 2021 | 10:06

    E ljudi umro sam od smijeha kako ga vreba pa zgrabi i sprint,e bruke i sramote koji mentalni sklop wtf

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA