≫ 

Eksplozija u Zrenjaninu: Kuća porušena načisto, poginula žena (85)

Nesreća se desila uoči Božića, sumnja se da je plin uzrok eksplozije

  • 0
Eksplodirao automobil, RTS, eksplozija automobila Foto: Telegraf.rs

Osamdesetšestogodišnja žena iz Zrenjanina, poginula je, nakon eksplozije izazvane curenjem plina iz sistema, u svojoj kući u ovom gradu. Od ranih jutarnjih sati, policija i tužilaštvo utvrđuju detalje i uzroke snažne eksplozije, koja je odjeknula koji minut pre ponoći, u noći između Badnje večeri i Božića, prenose Novosti.

- Zadrmalo se baš dobro, kažu ljudi sa drugog kraja, inače najmnogoljudnijeg stambenog naselja u Zrenjaninu, da se eksplozija čula i da se po jačini razlikovala od božićnih petardi i vatrometa - ističe komšija iz kuće pored, uz napomenu da je odmah istrčao na ulicu i kada je video šta se dogodilo, pozvao policiju i vatrogasce.

Kako još pričaju brojni okupljeni stanari, vrlo brzo su pristigla i kola Hitne pomoći, a izvlačenje beživotnog tela nesrećne starice, trajalo je nekih sat i po.

Preko tela joj pala greda

- Greda joj je pala preko tela, lekari su nakon izvlačenja pokušali reanimaciju, ali baki pomoći nije bilo - dodaje komšija, ističući da je živela skromno i bila tiha, a sin, koji je takođe učestvovao u izvlačenju tela, obilazio je svakodnevno.

Telo žene poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Video: Jaka eksplozija u centru Čačka: Požar izbio u prodavnici, u celoj ulici nestalo struje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA