≫ 

Sahranjen dečak (12) kog je "audi" pokosio na trotoaru u Nišu: Na večni počinak otišla i druga žrtva

Dečak je sahranjen u belom kovčegu

  • 14
Sahrana, dečak, Niš Foto: D. Kocić

Veliki broj članova porodice, prijatelja i poznanika danas je  na večni počinak ispratilo dvanaestogodišnjeg A. P., koji je nastradao pre nekoliko dana kada je na njega, dok je išao trotoarom, naleteo "audi" kojim je upravljao Beograđanin N. S. (19).

Beli kovčeg, beli krst i belo cveće za dečaka koji je poginuo dok se vraćao iz tržnog centra u koji je kobne večeri krenuo kako bi kupio punjač za mobilni telefon, piše Blic.

Na grobu su pročitana pisma biskupa Stanislava Hočevara, vladnike Niškog Arsenija, kao i gradonačenice Niša, Dragane Sotirovski.

Podsetimo, mališan je bio prva žrtva vozača "audija", koji je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo s puta i prvo pokosio dečaka, a potom Nišliju D. I., koji je u tom trenutku šetao sa prijateljem. Od siline udarca i dečak i muškarac odleteli su nekoliko desetina metara dalje. A. P. je na mestu ostao mrtav, dok je D. I. preminuo sat vremena kasnije u bolnici.

Vozač "audija" i njegovi saputnici, u udesu nisu povređeni. N. S. je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

D. I., poverenik Udruženih sindikata Srbije Sloga za Južnu Srbiju, sahranjen je u sredu 6. januara na groblju u naselju Vrežina kod Niša, u prisustvu članova porodice, mnogobrojnih prijatelja i kolega iz sindikata “Sloga”.

Dejan Ilić, poverenik Udruženih sindikata Srbije Sloga za Južnu Srbiju, sahranjen je u sredu 6. januara na groblju u...Posted by Удружени Синдикати Србије Слога on Thursday, January 7, 2021

Iza D. I. je ostala u bolu supruga i njihovo troje dece.

Video: Teška saobraćajna nesreća u Nišu: Devojka preletela preko ograde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    8. januar 2021 | 12:11

    Ne postoje reci utehe za ovu majku napacenu, samo dusa njena zna sta sada prezivljava. I kamen bi zaplakao. Boze daj joj snage da ovo prezivi! Duso mila, nek ti Bog podari raj na nebu, sad sigurno gledas mamu sa tvojim ocem, cuvaj te je. ❤

  • J

    8. januar 2021 | 12:40

    Jako tuzno i bolno iskreno saucesce porodici decaka

  • petarleskovac

    8. januar 2021 | 12:38

    Dusa draga,nek mu je laka zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA