≫ 

Policija u Beogradu zaplenila drogu i oružje u tri odvojene akcije: Troje uhapšeno

Podnete su prijave

  • 0
Hapšenje doga kokain Hapšenje / Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u tri odvojene akcije, uhapsili su pet osoba i zaplenili drogu i oružje.

Policija je pregledom I.V. (26), na Zvezdari, pronašla oko 200 grama heroina. U drugoj akciji, pretresom stana koji koristi N.Z. (26) policija je zaplenila 20 grama kokaina, manju količinu marihuane, vagicu sa tragovima  kokaina, pištolj i 10 komada municije.

Ličnim pregledom L.К. (29) policijski službenici su pronašli manju količinu kokaina.

U trećoj akciji, policija je u automobilu „polo“ u kome su se nalazili S.B. (1973) i S.T.(1977), ispod vozačevog sedišta, pronašla oko 80 grama heroina. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Protiv N.Z. biće podneta krivična prijava i zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA