Pogledajte noćne akcije Interventne jedinice 92: "Pali" pretresi i hapšenja, pronađena i droga

Ministar Vulin je pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika Interventne jedinice, jer su oni tu da ljudima pomognu i učine sve da naša države bude sigurna i bezbedna

  • 20

Pripadnici Interventne jedinice 92 imali su u petak uveče pune ruke posla. Najpre su učestvovali u hapšenju osumnjičenog za trgovinu narkoticima kod koga je pronađena određena količina heroina, kroz pružanje pomoći kriminalističkoj policiji.

Zatim su uhapsili muškarca kod koga su prilikom pretresa pronašli marihuanu, a onda su lisice stavili na ruke i jednoj osobi za kojom je bila raspisana poternica suda.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je sinoć pripadnike Interventne jedinice 92 koji su patrolirali ulicama Beograda i poručio da su oni najveći saveznici građanima u očuvanju reda, mira i bezbednosti naše zemlje.

- Interventna jedinica je ponos svake policijske uprave. Nju čine posebni pripadnici koji moraju da zadovolje veoma rigorozne kriterijume i oni nisu obični policajci. Oni su oni koji dolaze kada je najteže i tamo gde je najteže - rekao je ministar Vulin koji je patrole obišao sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem.

Ministar je pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika Interventne jedinice, jer su oni tu da ljudima pomognu i učine sve da naša države bude sigurna i bezbedna.

- Nemojte im praviti veće probleme nego što ih imaju sa kriminalcima, poštujte ih. Računajte da su došli sa dobrim razlogom i nijedan pripadnik Interventne jedinice, niti bilo koji drugi policajac, nikada nije izašao na ulicu da bi nekoga povredio i naneo mu zlo - istakao je ministar Vulin.

On je poručio građanima da u pripadnicima Interventne jedinice nikada ne gledaju pretnju ili traže protivnika, već da su im oni najbolji saveznici za čuvanje reda, mira i bezbednosti naše zemlje.

Video: Mladić pucao sa terase, interventna policija upala u stan i uhapsila ga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    16. januar 2021 | 10:52

    Maltretiraju normalan narod, pretresaju klince, a tamo gde su pravi ne smeju ni da prismrde!

  • bg

    16. januar 2021 | 09:49

    Migranti zasticeni ko beli medvedi,haos prave po zemlji

  • Veteran

    16. januar 2021 | 09:51

    Od koga nas čuvaju,,svaki dan krivična dela, pljačke u po bela dana, a oni leti izbace laktovi istetovirani što je veoma bitno i jako iz dzipova koji mi poreznici debelo plaćamo da bi se oni vozikali po gradu, takođe i ova komunalna čemu služi i oni se vizikaju slikaju nešto i napadaju sopstveni narod što prodaje lubenice na trotoaru, a kada završe smenu dolaze kod istih tih da uzmu koju lubenicu da ponesu kući ,jer su svi oni ostavili svoja sela i imanja došli ovde u Bg da glume mangupe, naravno samo u uniformi, džipove po kalenicu, Krunskoj, Njegoševoj, ne smeju ni da gledaju licni sam gledao kako ih čovek nap...va...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA