≫ 

"Iz najteže slupanih kola uneli ga u sanitet": Fotografije sa mesta teške nesreće na auto-putu

Nesreća se desila večeras na auto-putu Beograd - Niš, saobraćaj u smeru ka Nišu bio obustavljen tokom jednog i po sata

  • 3
Udes na autoputu Beograd - Niš, na 1.5 km pre Markovca BLUR

Foto: Aleksandar Dunkić

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras desila na auto-putu Beograd-Niš, a u kojoj su učestvovali jedan kamion i tri automobila, povređene su najmanje dve osobe, saznaje Telegraf.rs.

Prema rečima svedoka, jedna od povređenih osoba izneta je iz smrskanog automobila i ubačena u ambulantna kola. Za drugu povređenu osobu čuo je na mestu nesreće.

Video sam jednog povređenog. Iz ovih najteže slupanih kola preda mnom uneli su ga u kola Hitne pomoći. Kažu da ima ukupno dvoje povređenih. Mislim da nema nastradalih - rekao je Aleksandar Dunkić za Telegraf.rs navodeći da se u trenutku nesreće nalazio u koloni vozila.

Nesreća se desila na oko 1,5 km od mesta Markovac, a saobraćaj je u smeru ka Nišu bio obustavljen tokom sat i po vremena.

Video je da je u nesreći učestvovao beli punto (na fotografiji). Ocenjuje da se kretao brzom trakom u smeru ka Beogradu. Tu su bila još dva automobila i kamion. Jedan od automobila bio je potpuno smrskan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    16. januar 2021 | 22:41

    Ti ljudi koji su povredjeni su moj deda i moj otac Deda bio danas u bolnicu u Beograd Otac posao snjim U povratku taksista koji ih je vozio je isao prebrzo I punto je koliko su mi javili izleteo ispred njih i ovaj taksista nije mogao da ukoci Hvala bogu pa su preziveli A taksista bolje da nije jer ovako nece dobro da mu se pise kako od policije tako i od mene

  • Tomo

    17. januar 2021 | 07:20

    Koliko debila ima u saobraćaju koi voze pa toje strašno jednostavno ne razmišlja glavom nego dupetom ne samo ovi mlađi nego i stariji umislili su da su neki vozači

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA