≫ 

Rođaka troje ubijenih Sjeničana: "Bisera se rastala od ubice, deca u trenutku zločina bila u sobi"

Samo rečima hvale opisala troje ubijenih

  • 0
Selo Rasno, ubistvo, Bisera Š

Foto: Informer/A.Grbović, Facebook

Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, reči su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u opštini Sjenica.

- Bisera je bila divna devojka. Sa ubicom ima dvoje maloletne dece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi. Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je decu - rekla je za "Blic" rođaka ove porodice.

Ubica pobegao na motornim sankama

 

Prema rečima komšija, ubica Enedin T. (44) je navodno do kuće gde je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama. Motornim sankama je i pobegao sa mesta zločina čemu je svedočio jedan maloletnik, inače rođak ove porodice.

Policijska potera ubrzo je počela, ali meštani sela Rssno strahovali su da bi ubica motornim sankama mogao da pobegne preko granice, u susednu Crnu Goru. Međutim, Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

Podsećamo, ovaj nezapamćen zločin dogodio se u selu Rasno, nadomak Sjenice, kada je Enedin T. (44) ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (30) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA