≫ 

Ovo su žrtve masakra kod Sjenice: Brat ubijene Bisere pre 5 dana dobio bebu, proslavljali rođenje

Enedin T. (44) ubio je bivšu suprugu Biseru i njene roditelje u porodičnoj kući, u kojoj su bila i njihova deca

  • 14
Ubistvo, ubijena porodica, Sjenica, selo Rasno Foto: Facebook/Sandzak - Bosna

Trostruko ubistvo koje se dogodio u selu Rasno u subotu ujutru, potreslo je sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara. Enedin T. (44) osumnjičen je da je ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (30), a ranjen Biserin brat Bekim Š. (35), kao i dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubistva, Zineta A. i Nevzat A.

- Bekimova žena se porodila pre pet dana. Proslavljali su rođenje deteta, kada se sve ovo desilo. Ne znam šta je bilo njegovom zetu da tako nešto uradi - ispričao je jedan od poznanika ove porodice za Blic.

Kako pričaju poznanici, bili su divna porodica.

- Ni Bisera, njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vredni i pošteni ljudi. Ko zna šta se desilo tom čoveku, on je sigurno bio pod uticajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno mogao da uradi - naveo je jedan poznanik porodice.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloletan, zatekao žrtve, ali i navodno video ubicu kako odlazi sa motornim sankama.

- Zbog velikog snega njemu je verovatno bilo lakše da motornim sankama dođe do njih, kako bi brže mogao da pobegne posle - kaže njihov poznanik.

Rođak S. Š. dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze povređene do bolnice.

Trenutna Pešterska visoravanPosted by Sandzak::Online on Субота, 16. јануар 2021.

- On je mene zvao, ja sam odmah krenuo, bilo je strašno to što sam video, ali sam najviše razmišljao kako da spasim one koji su preživeli. On je sada u stabilnom stanju, operisao ga je hirurg Izet Tutić i nadamo se da će biti dobro. Još sam u šoku, još ne znam šta se desilo, u bolnicu nas ne puštaju - priča S. Š.

Pored Bekima, u pucnjavi su ranjeni i majka i sin, Zineta A. i Nevzat A.

Zineta A., je pogođena u nogu i nakon pružene bolničke pomoći ona je otpuštena na kućno lečenje.

- Šta godi da je svi se pitamo da li normalan čovek to može da uradi... Jadna deca koja su ostala bez majke i bake i deke - pričaju komšije.

Video: Komšije porodice Ilić: Maćeha je podvodila Miloševu sestru Anu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No neme

    17. januar 2021 | 09:49

    Uzas....nedaj boze....da se ivo vise igde ponovi....saucesce porodicama....

  • Ja

    17. januar 2021 | 11:09

    Ma bas mislim da je bio fin. Kad procitam ovo,kazu komsije ne znam sta mu bi. Nasilnik najobicniji, klasican primer. Svi cutite kad zenu biju, nisu vasa posla. Posle bude fin covek, pobio celu familiju.

  • Zorica

    17. januar 2021 | 10:12

    Sta krije 4 zida,niko nezna. Enedin je ovo uradio svesno i planski. Cim je pobegao motornim sankama,kojima je i dosao. To je planski uradio. Sto nije svoje povredio nego samo zenine,jasno je da je bio u stanju uracunljivosti. Bekimu zelim brz oporavak i da uzme sestrinu decu. Sud ne bi smeo ni da pomisli da da decu ocu,NIKAKO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA