≫ 

Sumnja se da je Aleksić seksualno napastvovao 5 učenica, među njima devojčice: MUP poziva žrtve

Uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje

  • 79
Miroslav Mika Aleksić

Printskrin: Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Policija u Beogradu uhapsili je srpskog reditelja i učitelja glume Miku Aleksića (68) posle optužbi glumice Milene Radulović da ju je silovao i to, kako je rekla, više puta.

Tim povodom oglasio se i MUP saopštenjem u kojem se navodi da je Aleksić uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

- Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne - navode iz MUP.

Dodaju da je osumnjičenom Aleksiću određeno zadržavanje i da će on uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na saslušanje.

- Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107 - ističu iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Video: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anika

    17. januar 2021 | 14:23

    Zasto takvi komentari da se glumica setila sada i da laze. Razmislite malo bolje sada je zrela osoba i samostalna sveana svega tada je bila samo mlada devojcica uplasena i nesigurna po glavi joj se sigurno motalo da bi bila osudjena od drustva da jednog poznatog reditelja okrivi za silovanje. Zato bi trebalo sto vise ohrabrivati i podrzavati devojcice i devojke da ako uoce i namanji vid zlostavljanja prijave roditeljima policiji bilo kome. Poruka za roditelje da o svemu pricaju sa decom otvoreno

  • Samo iskreno

    17. januar 2021 | 13:19

    Hajde devojke slobodno ne plasite se! Monstrum!

  • Mićo

    17. januar 2021 | 14:10

    Nešto se u celoj ovoj priči ne poklapa. Prvo,kažu da ih je " silovao" više puta... Pa da li bi se vi dragi čitaoci vratili u ti školu da vas neko siluje. Drugo..pa nisu to bila mala deca..17 godina devojka ...može da se opire... I valjda bi neko video nešto pocepano,ogrebano... Meni tu više liči da je ti bilo dobrovoljno za neku korist... Naravno,on je uništen,jer nije smeo imati sex sa maloletnicima...ali poenta moje priče je da ni one nisu bez greha jer nisu smele na to pristajati... Sad se pokazale pa prijavile.... Mislim...tu nešto mnogo ne štima u celoj priči....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA