≫ 

Još dve žrtve Aleksića dale izjave: "Sve devojke koje su imale slično iskustvo da se jave policiji"

Glumica Milena Radulović pokrenula je lavinu kada je u javnost izašla sa informacijama o zlostavljanju od strane učitelja glume

  • 11
Miroslav Mika Aleksić

Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Nakon glumice Milene Radulović koja je istupila u javnost i iznela sve detalje i optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da je zlostavljao, u policijsku stanicu su danas izjavu, o ovom slučaju, dale još dve devojke.

S. Z, koja je bila učenica, u školi glume kod Mike Aleksića, danas je u policijskoj stanici dala izjavu o slučaju zlostavljanja. Sa njom je bila još jedna devojka koja je želela da ostane anonimna, prenosi "Blic".

Poruka

Printskrin: Instagram

- Jako je važno da istaknem da je moja izjava svojevoljno data javno i da su mediji sa mojih mreža preuzeli izjavu i objavili je. Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna - napisala je ona u objavi.

Inače, prvi post na njenom nalogu, u vezi sa ovim slučajem, bio je kada je sinoć na društvene mreže iznela sve detalje neprijatnog iskustva tokom pohađanja škole glume kod Aleksića.

"Kada sam napunila nekih 16, 17 godina, Mika me je pozvao kod sebe u kancelariju na razgovor. Ne sećam se tačno kako je to iskomunicirao. Sve u svemu, počeo je da me ispituje vezano za se*s. Vrlo se dobro sećam pitanja, kao i šta sam imala obučeno taj dan, što sam kasnije čula da hoće da se desi kada je neki traumatičan trenutak bio u tvom životu. Pitanja su bila: 'Da li se kre*eš?'. Ja sam se naravno zbunila, ali pošto se podrazumevalo u mom životu da se na svako Mikino pitanje odgovori, ja sam stidljivo odgovorila 'da', na šta se on nasmejao i rekao: 'Da, da, a je l' voliš da se kre*eš?'. Ja sam i dalje bila potpuno zbunjena situacijom koja se dešava, ali je on samo nastavio da postavlja pitanja. 'A gde najviše voliš da se kre*eš?'. Ja sam i dalje imala neki tupavi kez na licu pa je umesto mene on odgovorio na to pitanje: 'Gde stigneš, a?', nakon toga je prestao da me ispituje i jedine situacije koje se sećam sledeće je bilo da mi je tražio da ustanem i da se okrenem, što sam ja poslušno uradila, da bi me on potapšao/protresao po dupetu i rekao: 'Malo je kanta, ali može da prođe', samo je deo ispovesti još jedne od devojaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    17. januar 2021 | 17:12

    Срам да те буде те сиједе браде матори , имао си среће па ниси на будалу налетио !!! ...

  • DARKO 100%

    17. januar 2021 | 17:08

    Srpski Harvi Vajnstajn,srpski holivud,ocigledno u glumackom svetu da je matrica svugde ista ,da bi uspela kao glumica ili ces biti silovana ili dobrovoljno preko kreveta,to smo mogli videti u holivudu a cerujem da ima toga i kod nas ali se cuti

  • PRC

    17. januar 2021 | 18:04

    Ovo je način da nekog strpaš u zatvor bez dokaza, nađeš samo dva svedoka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA