≫ 

Prijatelji se opraštaju od Ivana ubijenog ispred zgrade: Najviše te volim na svetu, zašto si otišao?

Mladić Ivan, ubijen je u noći između 13. i 14. januara u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu

  • 0
Ivan Trifunović Potresan pozdrav Foto: Facebook Ivan Trifunović/Mihailo Bugarski

Brate moj jedini, najviše te volim na svetu, najviše... Što si otišao?! - ovim rečima na putem kratkom video snimka na društvenoj mreži Instagram, oprostio drug ubijenog Ivana Trifunovića (22), M. B.

Mladić Ivan, ubijen je u noći između 13. i 14. januara u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, samo nekoliko stotina metara od svog stana u kome je živeo sa porodicom. Sumnja da je njega nožem u srce usmrtio upravo drug D. I. (21) koji ga je kasnije zajedno sa Ivanovim ocem vozio do Urgentnom centra i pružao mu pomoć, piše Blic.

- Bili su nerazdvojni, najbolji drugovi. Ne znam zašto bi ubio mog sina. Niko nas nije zvanično obavestio da je taj mladić uhapšen, to smo pročitali u medijima i čuli od komšija. Bukvalno su bili nerazdvojni, nemam ideju zašto bi to uradio, ni šta se pre toga dogodilo među njima. Ne možemo da verujemo da ga nema, ni šta se dogodilo - rekao je vidno potreseni otac pokojnog Ivana za beogradske medije i zamolio za razumevanje jer je porodica skrhana bolom.

Inače, ovaj zločin dogodio se nakon što se Ivan vratio u stan sa dočeka Srpske Nove godine, međutim nešto kasnije izašao je ispred zgrade jer je dobio telefonski poziv. Kako je njegov otac nešto ranije ispričao, njega je neko pozvao, a Ivan je izašao, međutim kako se nije vraćao neko vreme, otac je rešio da ga potraži.

- Video sam ga nešto dalje od naše zgrade, ležao je dole, a njegov drug mu je vikao: "Izdrži, izdrži". Gledao sam samo kako da ga stavim u auto i da odemo u Urgentni centar - rekao je Ivanov otac.

Kako je objasnio izvor iz istrage, u hapšenju Ivanovog prijatelja, pomogao je snimak sa nadzornih kamera okolnih zgrada.

- Zločin su snimile kamere, pa je D. I. priveden i sumnjiči se za teško ubistvo jer je nožem ubo u srce Trifunovića. Trebalo bi da bude priveden na saslušanje u Više tužilaštvo, a policija je oduzela i njegov mobilni telefon, kao i telefon žrtve i njenog oca - objasnio je sagovornik "Kurira".

"Ovde u kraju se dešavaju čudne stvari"

Prema rečima izvora, pretpostavlja se da su se Ivan i njegov prijatelj posvađali na dočeku u stanu gde su bili u jednom beogradskom naselju, međutim, tačan motiv ubistva se i dalje ne zna. D. I. je takođe dovezao mladića kući nakon žurke.

Komšije porodice Trifunović imale su samo reči hvale za ubijenog Ivana.

- Ovde u kraju su se dešavale razne stvari, ali Ivan nije bio dečko iz takve priče. On je bio predivno dete, živeo je tu s roditeljima i sestrama. Sa uhapšenim momkom je zaista bio nerazdvojan prijatelj, stalno smo ih viđali zajedno. Ivan se bavio ugradnjom klima-uređaja. Ma šta da kažemo, dete za primer i ponos, najmlađi je bio u kući, svi su ga obožavali - navode komšije.

Video: Otac ubijenog Nemanje o detaljima kobne večeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA