Podignuta optužnica protiv Nebojše Tubića Žapca: Preti mu do 12 godina zatvora

On se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i teške telesne povrede sa smrtnom posledicom

  • 5
Nebojša Tubić Žabac

Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv novosadskog biznismena Nebojše Tubića zvanog Žabac zbog više krivičnih dela na štetu pokojnog investitora Spasoja Miličevića (63).

Optužnicom od 24. decembra prošle godine, Tubić se tereti za dva krivična dela ugrožavanje sigurnosti i krivično delo teške telesne povrede sa smrtnom posledicom, precizira se u informaciji novosadskog tužilaštva u koju je Tanjug imao uvid.

Za ugrožavanje sigurnosti zaprećena je kazna zatvora od tri meseca do tri godine, a za drugo krivično delo od dve do 12 godina.

Tubić je bio uhapšen u novembru 2017. godine zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede investitoru Miličeviću (63), koji je 8. novembra preminuo u Urgentnom centru Klinickog centra Vojvodine.

Miličević je prebijen ispred sedišta svoje firme "Kondor gradnja", a navodno je napadnut zbog spora oko atraktivne parcele na kojoj se nalazi njegova firma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA