≫ 

Poznato tačno vreme saslušanja Mike Aleksića zbog optužbi za silovanje: Ima dve opcije

Poznata mlada glumica Milena Radulović tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva

  • 6
Miroslav Mika Aleksić Printskrin: Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Miroslav Mika Aleksić (68), glumac kojeg je koleginica i bivša učenica u školo glume Milena Radulović (26), zajedno sa još četiri devojke optužila za silovanje i nedozvoljene polne radnje, danas u 16 sati biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje "Telegraf".

Takođe, kako je ranije najavljeno, uz njegovo saslušanje tužilaštvu bi trebalo da bude podneta i krivična prijava od strane policije.

Prijava će se odnositi na krivično delo silovanja.

Aleksić može da da izjavu, ali i da se brani i ćutanjem.

Za krivično delo silovanja i seksualnog uznemiravanja žrtve dok je bila maloletna, Krivičnim zakonikom zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora. Zakon pravi razilku između maloletne osobe i deteta, kojim se smatra osoba do 14 godina starosti.

Poznata mlada glumica Milena Radulović tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović.

Nakon svoje ispovesti Milena Radulović dobila je ogromnu podršku u javnosti, jer je hrabro progovorila o onome što je proživela i tako pomogla mnogim žrtvama seksualnog zlostavljanja.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    18. januar 2021 | 13:50

    A sta je dokazni materijal posle Devet godina on me silovao, na osnovu čega ona to dokazuje

  • ЗБ

    18. januar 2021 | 15:07

    Више пута је ишла на силовање.

  • Dragojlo

    18. januar 2021 | 15:44

    Cim neko u optuzbi za silovanje navodi sve i svasta tipa "bio je strog, vikao je mrs itd" meni su sve sumnjiviji pravi motivi i pozadina optuzbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA