24 vozača isključena iz saobraćaja: Bahatili se, vozili drogirani i pijani, najviše u Beogradu

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju

  • 3
Brza voznja

Foto: Pixabay

Pripadnici saobraćajne policije, tokom prošlog vikenda, isključili su iz saobraćaja osam vozača zbog učinjenog prekršaja nasilničke vožnje i 16 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Pod dejstvom psihoaktivnih supstanci najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja na teritoriji Beograda, ukupno četiri, dok su tri isključena na teritoriji Kruševca. Dvanaest vozača koji su zatečeni da upravljaju vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci mlađi su od 28 godina, a najmlađi vozač koji je zatečen u činjenju ovog prekršaja ima 18 godina.

Na teritoriji Pančeva dva vozača isključena su iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje, dok je zbog istog prekršaja po jedan vozač isključen na teritoriji Beograda, Leskovca, Požarevca, Smedereva, Užica i Šapca.

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ex

    18. januar 2021 | 15:03

    Dokle apeli? Dižite kazne, oduzimajte dozvole, vozila. Ovako ih mazite a oni ubijaju.

  • Toma nisam šerpar

    18. januar 2021 | 14:54

    Bravo za miliciju tako se na zapadu radi treba ih strogo kazniti.

  • VA

    18. januar 2021 | 15:27

    Šta je sa onima koji voze pod koktelom lekova,to je isto kao i alkohol i droga ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA