Negotinac pijan sleteo u jarak, a kad niko nije hteo da mu pomogne, smislio je kako da im se osveti

On e branio da nije imao nameru da vozila zadrži već da samo svoje izvuče iz jarka

  • 5
Hapsenje, lisice Foto: Shutterstock

Dvadesetogodišnji Negotinac D. S. jutros je napravio pravi haos u Svrljigu zbog čega je zaradio jednu krivičnu i dve prekršajne prijave, a sve zato što je pijan sleteo s puta.

Kako saznajemo, on je jutros, krećući se iz Negotina ka Svrljigu, svojim vozilom "opel zafira" sleteo u jarak, pa kada je shvatio da vozilo ne može sam izvući, krenuo je da traži pomoć.

- On je u Svrljigu prilazio ljudima i molio da mu pomognu da se izbavi iz nevolje. Međutim, niko nije pokazao interesovanje za njegovu muku, pa je on odlučio da se sam snađe. Primetio je vozilo "pežo" u kojem je vlasnik ostavio ključ, ušao u njega i krenuo ka mestu gde je ostao njegov automobil. Međutim, onako pijan, ponovo je sleteo s puta. To ga nije omelo u nameri da se po svaku cenu vrati do svog vozila, pa je ušao u "mercedes" u kojem su takođe ostali ključevi. Posle kraćeg vremena, kada je zalutao, ostavio je vozilo na ulici u nepoznatom delu gradića. Zatim je ušao u takođe nezaključan "citroen džamper", ali je shvatio da u njemu nema benzina pa je otišao na pumpu da dopuni na rezervoar. U međuvremenu, policija je dobila dojavu od vlasnika vozila, i locirala ga - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Niška policija je saopštila da je dvadesetogodišnjak uhvaćen u jednom od ukradenih automobila te da će protiv njega  po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva  biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila. Takođe, kako navodi policija, protiv njega će biti podnete i dve prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima jer je sa jednim ukradenim vozilom izazvao saobraćajnu nesreću a za volanom drugog zatečen je pod dejstvom alkohola.

Kako saznajemo, Negotinac se branio da nije imao nameru da vozila zadrži već da samo svoje izvuče iz jarka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA