≫ 

Maloletnici preneli preko pola tone metala: Ojadili stovarište u Nišu, sledi im krivična prijava

umnja se da su maloletnici od 10. do 13.januara iznosili metal koji je bio uskladišten na jednom placu ograđenom ogradom

  • 2
Metal

Foto: Pixabay

Protiv dvojice maloletnika starih 16 i 17 godina iz Niša i Pirota, policija će podneti krivičnu prijavu po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da su ukrali više od pola tone metala!

Oni se sumnjiče da su krađu počinili u toku januara, kako se nezvanično saznaje, iz jednog stovarišta na prostoru kompleksa MIN "Kopex" na Bulevaru 12. februar.

- Sumnja se da su maloletnici od 10. do 13.januara iznosili metal koji je bio uskladišten na jednom placu ograđenom ogradom. Kapija je bila zaključana ali nije mnogo visoka pa su najverovatnije maloletnici prebacivali preko ograde metal i odnosili ga. Sumnja se da su za tri dana izneli više od pola tone metala, odnosno od 500 do 600 kilograma - kaže izvor "Blica".

Protiv maloletnika će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da su počinili krađu. Iako su osumnjičeni otkriveni, ukradeni metal, kako se nezvanično saznaje, nije pronađen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slučajni prolaznik

    18. januar 2021 | 16:33

    Šta deca znaju šta su 500 - 600 kg!

  • NI -1

    18. januar 2021 | 16:10

    To je isto kada divlje svinje pojedu seljaku kukuruz,trebala je dobra ograda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA