Mito, zloupotreba položaja, trgovina uticajem: U velikoj akciji srpske policije uhapšeno petoro

Uhapšeni su bili zaposleni u Republičkom geodetskom zavodu u Trsteniku i Kruševcu

  • 6
Hapsenje, novac

Foto: Shutterstock

Danas su uhapšene četiri osobe koje se sumnjiče da su vršile malverzacije u vezi sa katastrom nepokretnosti, saopštio je MUP.

Policija je uhapsila B. Š. (63), zaposlenog u Republičkom geodetskom zavodu u Trsteniku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i primanje mita, kao i S. U. (52) zaposlenog u Republičkom geodetskom zavodu u Kruševcu, koji se sumnjiči da je učinio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Takođe, uhapšeni su i T. S. (46), osumnjičen za krivično delo trgovina uticajem i Ž. K. (65) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo davanje mita.

U sklopu ove akcije, pripadnici Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su policijskog službenika Lj.P. (52) osumnjičenog za krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Video: U dve akcije MUP-a uhapšeno dvoje i zaplenjena droga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Insajder

    18. januar 2021 | 17:55

    Gde i kome prijaviti protiv zakonite radnje u Vojsci Srbije ? Konkretno su vrsene mahinacije u 1.brigadi kopnene vojske pri sastavljanju spiska za ucesce u mirovnoj misiji u Libanu gde je mesecna plata vojnika 2280 dolara . U misiju salju vojnike koji nisu kvalifikovani za obavljanje odredjenih duznosti ( cime ugrozavaju sve oko sebe), vojnike koji su se mesecima lecili od psihickih poremecaja ( a nisu bili ucesnici borbenih dejstava) i vojnike koji nemaju ni jedan ceo ugovor odredjen ( protiv svih pravila ). Ovakvim postupcima glavnokomandujucih iz vojske se na necastan nacin teraju svi koji nesto vrede .

  • Mirko

    18. januar 2021 | 18:24

    Prosetajte malo do Vrnjacke banje i procesljajte sve unazad od 1999 te godine. Imace posla...

  • Тодорић

    18. januar 2021 | 19:10

    Моја другарица је поднела тужилаштву кривичну пријаву.Тужилаштво је саслушали окривљени,човек из катастра је признао да је књижио фалсификат,а тужилац одлучио да НЕМА ОСНОВА ЗА КРИВИЧНО ГОЊЕЊЕ!!! БЕОГРАД! УХАПШЕНА ЈЕ ГРУПА ОД ОСАМ САУЧЕСНИКА У КЊИЖЕЊУ У КАТАСТРУ НА ФАЛСИФИКАТЕ УГОВОРА ...опет катастар у Београду...и ништааааа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA