≫ 

Raste broj žrtava Miroslava Aleksića? Tereti se za osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje

Navodna nedela izvršena u 12-gdišnjem periodu na štetu šest oštećenih

  • 4
Milena Radulovic, Miroslav Mika Aleksic Foto: ATA images, Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek

Pre saslušanja Miroslava Mike Aleksića kom je večeras određen pritovor do 30 dana, portparol tužilaštva Ivana Rakočević rekla je ranije večeras Tanjugu da se on tereti za osam krivičnih dela silovanje i sedam krivičnih dela polno uznemiravanje izvršenih u periodu od 2008. do 2020. godine na štetu šest oštećenih.

Prethodno, 17. januara policija je saopštila da je Aleksić uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

- Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne - navode iz MUP.

- Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107 - istakli su tada iz Ministarstva unutrašnjih poslova, navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, Aleksić je najpre priveden 16. januara. Tog dana u javnost je istupila glumica Milena Radulović navodeći da ju je silovao prvi put kada je imala 17. godina, a da se to ponavljalo.

- Ja i njega i njegovu ženu poznajem dugo godina i ne mogu da poverujem da je uradio to za šta ga sumnjiče. Videćemo sa kakvim će dokazima izaći tužilaštvo. Očekujem da krajem nedelje počne saslušanje i oštećenih. Tek kad se to završi i vidim spise moći ću nešto određenije da kažem - rekao je večeras Aleksićev advokat Nemanja Jolović ističući da su optužbe ozbiljne, prenose Novosti.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 – 35 00 36.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    18. januar 2021 | 23:39

    Biće tu još žrtava. Nažalost. E, deco deco!

  • Ljubisa Stojanovic

    19. januar 2021 | 07:45

    ja licno ne verujem ajde silovao jednom ali vise puta istu osobu ? begaj bre

  • Iva

    19. januar 2021 | 08:16

    Dobro ste napisali navodno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA