Advokat Aleksića: Mika je rekao da ne zna zašto su ga devojke optužile posle toliko godina

Aleksić je u subotu, nakon hapšenja, u policiji bio smiren

  • 69
Miroslav Mika Aleksić Miroslav Mika Aleksić Printskrin: Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek

Miroslavu Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana i to iz razloga da ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Na ovu odluku on se može žaliti u roku od tri dana.

Kako se saznaje Aleksić nije komentarisao određivanje pritvora, jedino se navodno čudi šta ga je snašlo. Prema informacijama u tužilaštvu je negirao da je počinio radnje koje mu se stavljaju na teret. On je inače osumnjičen za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih koje je počinio nad šest devojaka, pišu Novosti.

- Na saslušanju je rekao svega nekoliko rečenica. Nije detaljisao. Ukratko je kazao da negira delo i naveo da ne zna zašto su ga te devojke optužile i to posle toliko godina - kaže naš izvor.

Aleksićev advokat Nemanja Jolović kaže da su optužbe protiv njegovog branjenika ozbiljne.

- Ja i njega i njegovu ženu poznajem dugo godina i ne mogu da poverujem da je uradio to za šta ga sumnjiče. Videćemo sa kakvim će dokazima izaći tužilaštvo. Očekujem da krajem nedelje počne saslušanje i oštećenih. Tek kad se to završi i vidim spise moći ću nešto određenije da kažem - kazao je advokat.

Kako "Novosti" saznaju, Aleksić je u subotu, nakon hapšenja, u policiji bio smiren, ali i zatečen stavljanjem lisica na ruke. U prvom momentu nisu mu saopšteni detalji, niti ko ga tačno tereti, već samo za šta se sumnjiči i da ga je prijavilo više devojaka. Prema nezvaničnim informacijama, on u policiji nije davao nikakvu izjavu, niti se izjašnjavao o optužbama. Bio je prilično smiren i kad mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista cudno

    19. januar 2021 | 08:05

    On bi prosao i na poligrafu, jer je hladnokrvni psihopata bez savesti.

  • Milos

    19. januar 2021 | 08:54

    Silovane, a nisu se branile, odvojene negde tu pa su se posle odredjenog vremena vracale , nisu vristale, grebale, , postale sve poznate, zavrsile glumu i sada posle ko zna koliko godina izlaze sa pricom o silovanju.....mutno je ovo kao Dunav, ali ako se dokaze da je istina treba da istrune!

  • Qwerty

    19. januar 2021 | 08:47

    Mnogo njih više ima nego što mislite. Velika većina direktora privatnih preduzeća idu Mikinim stopama. Daj čoveku moć, pa ćeš videti kakav je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA