Saslušan Kragujevčanin koji je drugu zario nož tik do srca: Određen mu je pritvor

Sigurnosne kamere u prodavnici snimile su pokušaj ubistva i on će biti korišćen kao dokaz u procesu koji sledi

  • 1
Mladić, tužan, kriminalac, zatvor Foto: Pixabay

Davor D. (30) nalazi se u pritvoru jer je u lokalnoj prodavnici u Kragujevcu prekjuče zario nož u grudi svom nekadašnjem drugu Nemanji N.(26).

Kako piše Blic, Davoru D. je nakon saslušanja pred tužiocem određen pritvor zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.

Naime, on je osumnjičen da je u trgovini "Morava" u Ulici Drage Todorovića u Kragujevcu, nakon svađe, svom poznaniku Nemanji zario nož u grudi.

Incident koji se završio u krvi, dogodio se u noći između nedelje i ponedeljka, u ulici gde živi osumnjičeni za pokušaj ubistva.

Davor i Nemanja, koji su nekada bili drugovi, ali su, kako se saznaje, poslednjih godinu dana bili u svađi, su se sreli u prodavnici. Iz još nepoznatih razloga tu su ušli u sukob, a onda je odjednomDavor D. izvadio nož i ubo ga u grudi!

- On je od ranije dobro poznat organima reda i u zatvoru je proveo pet godina zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja - rekla je za "Blic" Vesna Perović, zamenik Višeg javnog tužioca.

Kako se saznaje sigurnosne kamere u prodavnici snimile su pokušaj ubistva i on će biti korišćen kao dokaz u procesu koji sledi.

Šta je povod svađe nekadašnjih drugara, za sada se ne zna. Lekari se još bore za život ranjenog Nemanje N. Njemu je nožem probijeno plušno krilo, a sečivo mu je prošlo tik kraj srca.

(Teegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA