≫ 

Završeno saslušanje glumice Milene Radulović nakon 5 sati u Palati pravde: "Podnela je ovo teško"

Milena Radulović je prva istupila i govorila o tome šta je preživela, i optužila je Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina

Završeno je saslušanje glumice Milene Radulović  u Palati pravde u Beogradu, gde je došla jutros u 11 sati kako bi dala izjavu, a nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje.

Dok je boravila u Palati pravde, njeni roditelji čekali su je ispred, a glumica im je po izlasku iz zgrade prišla u zagrljaj.

Nakon saslušanja njen advokat Denis Bećirović kazao je da istraga nije otvorena za javnost i da je tužilac doneo naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire.

Bećirović je naveo da jedino što može da kaže je da će se istraga nastaviti saslušavanjem glumice Ive Ilinčić i da pretpostavlja da će se sledeće sedmice nastaviti sa saslušanjem svedoka i oštećenih.

Upitan da li zna za nove prijave protiv Aleksića, Bećirović je kazao da nema takve informacije, ali da je čuo da se još oštećenih javlja policiji.

- Ako je to zaista tačno biće proširenja istrage - rekao je Bećirović.

Precizirao je da advokatski tim Radulovića zastupa još tri devojke.

Na pitanje kako je Milena podnela današnje saslušanje, Bećirović kaže teško i u momentima "zaista jako teško".

Od trenutka kada je saopšteno da je Aleksić uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

Od njih se uzimaju izjave, koje će biti prosleđene Višem javnom tužilaštvu, koje će zatim doneti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu.

Podsećamo, advokat Nemanja Jolović otkazao je punomoćje Aleksiću, iz razloga lične prirode.

- Otkazao sam punomoćje zbog sukoba interesa. Saznao sam da sam u ličnim i poslovnim odnosima sa jednim od roditelja oštećenih u ovom predmetu i zbog toga ne mogu da zastupam Aleksića - rekao je Jolović.

Milena Radulović je prva istupila i govorila o tome šta je preživela, i optužila je Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.

Video: One su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oktagon

    20. januar 2021 | 11:51

    Za Miku ste našli brzinom munje milion dokaza, a Neđeljka Đurovića još niste osudili. Kako to? Imali ste milion dokaza ko za Miku, ali očigledno je da za Neđeljka ne važi zakon, a za sirotinju važi.

  • Javnost na aparatima

    20. januar 2021 | 13:42

    Gde je ta brižna javnost kad je devojka silovana u Nemanjinoj u sred bela dana od strane migranata?! Fuj gadi mi se lažni moral današnjeg društva!

  • Oktagon

    20. januar 2021 | 13:51

    Zašto mislite da mi branimo Miku? Mi ne branimo njega, ali ne možete osobu bez dokaza osuditi. Da je to urađeno pre 9 godina pa i da poverujemo u ovaj slučaj. Ja ne znam da li se neko strastveno borio da se nađe Monika? Gde su sva ta izgubljena deca, bebe? Gde pitam ja vas? Zašto se ne borite ovako za dečji život kao što se borite za dotičnu glumicu. Mika treba biti osuđen, ali nabacivati još sumnjivih polnih radnji je van svake pameti. Pa nemoguće da sad odjednom su ćutale njih 10, a roditelji to nisu primećivali. Ne budite drski i bezobrazni već razmišljajte trezveno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA