≫ 

Vujačić osuđen za ubistvo Jugoslava Cvetanovića: Za krvavi zločin robijaće 30 godina

Jugoslav Cvetanović brat je Saše Cvetanovića zvanog Gladijator, koji je pred Specijalnim sudom u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića

  • 1
Jugoslav Cvetanović Jugoslav Cvetanović, Foto: Vranjske

Sudsko veće Višeg suda u Vranju, kojim je predsedavala sudija Tatjana Mihajlović Jovanović, donelo je odluku da Marjan Vujačić (35) iz Podgorice bude osuđen na jedinstvenu zatvorsku kaznu od 30 godina zatvora, zbog ubistva Vranjanca Jugoslava Cvetanovića Jugeta (31).

Jugoslav Cvetanović brat je Saše Cvetanovića zvanog Gladijator, koji je pred Specijalnim sudom u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića i od koga je takođe uzet iskaz.

Optužnica protiv Marjana Vujačića podignuta je u decembru 2019. godine zbog sumnje a je 27. septembra 2017. godine u Vranju oko ponoći ubio Jugoslava Cvetanovića.

Kako je navedeno, on mu je prišao s leđa i iz "škorpiona" u Cvetanovića ispalio 14 projektila. Čak 10 metaka pogodilo je rođenog brata ubice Nikole Bojovića, nakon čega je on pao na zemlju.

Kako je utvrđeno, meci su Cvetanovića pogodili u pluća i srce, stomak, želudac, jetru, bubrege, zbog čega njemu nije bilo spasa. Preminuo je na licu mesta.

Inače, Marjan Vujačić, koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, pored ovog ubistva sumnjiči se za još tri: dva su se dogodila u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA