≫ 

Tužilac odbio zahtev branioca Miroslava Aleksića: Saslušanje treće žrtve završeno

Devojka (21) koja ne želi da se njen identitet otkrije prijavila je Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje

  • 47
Miroslav Mika Aleksić

Printskrin: Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas je prekinuto saslušanje treće devojke koja je davala iskaz u vezi optužbi za silovanje i nedozovoljene polne radnje za koje je osumnjičen Miroslav AleksićKako nezvanično saznaju "Novosti", prekid je usledio jer je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević tražio izuzeće postupajućeg zamenika tužioca.

On smatra da je Tužilaštvo pristrasno u odnosu na odbranu, jer u sva tri dana saslušanja onemogućava oštećenima da odgovaraju na sva pitanja branioca osumnjičenog Aleksića.

Viši tužilac odbio je u međuvremenu zahtev branioca Miroslava Aleksića za izuzeće zamenika tužioca koji postupa u istrazi zbog, kako je naveo, pristrasnosti, navode Novosti. Ocenjeno je da je zahtev neosnovan i saslušanje je nastavljeno nakon sat vremena, a u međuvremenu završeno.

Neka od pitanja koje je tužilaštvo odbilo braniocu su "zašto su posle zlostavljanja nastavile da idu u školu glume kod Aleksića" i "da li su prilikom samog čina zlostavljanja mogle da napuste prostoriju u kojoj se to dešavalo".

Devojka (21) koja ne želi da se njen identitet otkrije prijavila je Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Video: Advokat Milene Radulović nakon saslušanja: Podnela je ovo teško

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. januar 2021 | 13:05

    Zarad istine i pravde sve strane u postupku treba da se cuju,sta je tu problem sto je advokat postavio to pitanje,da je tuziocu to smetalo i javnost je zainteresovana da se komplet ta prica cuje kad je vec sve to odjeknulo burno u javnosti

  • Mira

    22. januar 2021 | 13:17

    Krivicno delo silovanja podrazumeva silu,prisilu i pitanja branioca su prava,logicna,sustinska....Dobar advokat.

  • lj

    22. januar 2021 | 14:13

    Prava pitanja advokata branioca. Nerazumem zasto se nebi dali odgovori na ova krucijalna pitanja. Nekakav lobi radi protiv Mike, pa nasli ove prcifuge da iskoriste protiv njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA